ΑΛΛΑΓΕΣ

Οι νέοι διοικητές σε μεγάλα νοσοκομεία της ΑττικήςΤα ονόματα νέων διοικητών σε νοσοκομεία της Αττικής που δεν είχαν οριστεί μέχρι σήμερα, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης. Πρόκειται για μεγάλα νοσοκομεία όπως ο Ευαγγελισμός. Συγκεκριμένα, η απόφαση προβλέπει:

Διοικητής στον Ευαγγελισμό ορίζεται ο κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, στο Σισμανόγλειο και στο «Αμαλία Φλέμιγκ» (υπάρχει συνδιοίκηση) ο κ. Ηλίας Καυκάς, στο «Αγία Ολγα» και στο Πατησίων ο κ. Περικλής Λύγκος. Στο Παίδων «Αγία Σοφία» και στον Ερυθρό παραμένουν οι κκ. Μανώλης Παπασάββας και Γιάννης Πετρόχειλος αντίστοιχα.

Οκ. Γιώργος Ράπτης τοποθετείται στη θέση του αναπληρωτή διοικητή του Ευαγγελισμού, η κυρία Ζωή Ρακοπούλου στην αντίστοιχη θέση του «Αμαλία Φλέμινγκ», ο κ. Αριστείδης Ζούμπος αναλαμβάνει χρέη αναπληρωτή διοικητή στο Παίδων Πεντέλης, ο κ. Μάριος Τίγκας στη «Παμμακάριστο», η κυρία Πολυτίμη Λεονάρδου στο Παίδων «Αγία Σοφία» και η κυρία Βασιλική Γκογκοζότου στο «Σωτηρία». Στη θέση τους παραμένουν οι κκ. Γιώργος Σμέρος (Σισμανόγλειο) και Γιάννης Κωτσιόπουλος («Αγία Ολγα»).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.