Ο Δώνης το γκολ της Εθνικής

Ισόπαλοι με 1-1 οι νέοι κόντρα στην «οικοδέσποινα» ΒουλγαρίαΙσόπαλη 1-1 με την «οικοδέσποινα» του 6ου προκριματικού ομίλου στο Euro 2014, Βουλγαρία, αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα Νέων στο στάδιο «Ρακόβσκι» στο Σέβλιεβο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με τον Δώνη στο 21΄, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Ντεσπόντοφ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πίεσε αρκετά τον αντίπαλο, με τον Δώνη να απειλεί εκ νέου τον Λιουμπένοφ στο 54΄, στο 68΄ και στο 72’, για να λήξει τελικά το παιχνίδι ισόπαλο και οι δύο ομάδες να παραμείνουν αήττητες αναμένοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης που έπεται, ανάμεσα στη Σλοβακία και την Αλβανία.

Ο Γερμανός διαιτητής Κρίστιαν Ντίνγκερτ έδειξε κίτρινη κάρτα τους Μυρθιανό, Πόποβιτς, Φούντα, Ρούσσο, Μίντσεφ, Ρ. Τσόνεφ και Μπ. Τσόνεφ.

«Θα μπορούσαμε σήμερα να καθαρίσουμε την υπόθεση πρόκριση. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ. Πλέον όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα με τη Σλοβακία.

»Παραμένω αισιόδοξος, καθώς και στους δύο αγώνες που δώσαμε, παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και πειθαρχημένοι. Το ίδιο περιμένω από τα παιδιά και στον αγώνα της Κυριακής» σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης.

ΕΛΛΑΔΑ:
Στρέζος, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Πολίμος, Δεληγιαννίδης (65΄ Κρητικός), Φούντας, Ρούσσος, Δώνης (79΄ Κουλούρης), Πόποβιτς (73΄ Μήλιος)

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Λιουμπένοφ, Πόποφ, Γκαλάμποφ, Βούτοφ, Χιούμπτσεφ, Ρ. Τσόνεφ, Βιτάνοφ (78΄ Ντασκάλοφ), Ντεσπόντοφ (57΄ Μπ. Τσόνεφ), Μίντσεφ, Ντριάνοφ (61΄ Σταμάτοφ), Βασίλεφ

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.