Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας άνοιξε τα μάτια του και ανακτά την επικοινωνία με το περιβάλλον του

Μόλις, αργά χθες το βράδυ ο 29χρονος, Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά την αιματηρή επίθεση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, αποσωληνώθηκε, αναπνεύει χωρίς μηχανική υποστήριξη και άνοιξε τα μάτια του.

Μάλιστα αποκτά επαφή με το περιβάλλον. Η κατάστασή του ενώ είναι σοβαρή, καθώς όπως λένε οι γιατροί πρόκειται για πολυτραυματία, δεν θεωρείται πια κρίσιμη.

Από το πρωί σήμερα αναμενόταν να αποσωληνωθεί ο 29χρονος, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», η κατάστασή του είναι σταθερή.

Το κυριότερο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί είναι η τριπλή ρήξη που έχει υποστεί ο πνεύμονάς του. Και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τους θωρακοχειρουργούς θα υποβληθεί εκ νέου σε επέμβαση.

Ωστόσο, οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο νεαρός νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας φέροντας σοβαρά τραύματα στο στομάχι και το στήθος.

Εν τω μεταξύ, σε εξτρεμιστικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και τη Σέχτα Επαναστατών, προσανατολίζεται στην έρευνά της για τους δράστες η Αντιτρομοκρατική.

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.