Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ελληνας κέρδισε εκατομμύρια επενδύοντας στο Twitter

11 Νοεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ» ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ…

Ελληνας κέρδισε εκατομμύρια επενδύοντας στο Twitter«Η λέξη για σήμερα είναι ευτυχισμένος». Με αυτό το tweet, ελληνικής καταγωγής επενδυτής Γιώργος Ζάχαρης περιέγραψε την ικανοποίησή του για την εκτίναξη της τιμής της μετοχής του Twitter από τις πρώτες ώρες της διαπραγμάτευσής της στη Wall Street.

Ο κ. Ζάχαρης υπήρξε από τους πρώτους επενδυτές της εξαιρετικά δημοφιλούς υπηρεσίας, καθώς από το 2006 είχε επενδύσει στο τότε άγνωστο ακόμα startup 250.000 δολάρια μέσω της Charles River Venture. Αποκτώντας έτσι το 1% μιας από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες της εποχής μας.

Σημειώνεται ότι η έναρξη διαπραγμάτευσης της μετοχής του Twitter είχε οριστεί στα 26 δολάρια και δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της συνεδρίασης εκτινάχθηκε σε πάνω από 46 δολάρια (+78%).

Διαμορφώνοντας έτσι την κεφαλαιοποίησή του σε περισσότερα από 30 δισ. δολάρια σε λίγα μόνο λεπτά.

ημερησία

This entry was posted on Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, 2013 at 19:22 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 response about “Ελληνας κέρδισε εκατομμύρια επενδύοντας στο Twitter”

  1. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων said:

    Το Twitter είναι ένα social network με λαμπρό μελλον. Έρευνα στις ΗΠΑ δείχνει ότι οι νέοι σε ηλικία χρήστες φεύγουν από το Facebook και πηγαίνεουν στο Twitter. Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τάσεις των ΗΠΑ υιοθετούνται αργά ή γρήγορα από τον υπόλοιπο κόσμο καταλαβαίνουμε έναν από τους λόγους που το κάνουν μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.

Leave a Reply