Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διαμαρτυρία για τα ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια

11 Νοεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Παρέλυσαν» σήμερα από το πρωί όλα τα δικαστήρια της χώρας λόγω των αντιδράσεων διαμαρτυρίας όλων των εκπροσώπων του τομέα δικαιοσύνης για τα ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας, με αφορμή την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος δικαστικής υπαλλήλου στο Πρωτοδικείο Αθήνας.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, καταδικάζοντας την απρόκλητη εγκληματική ενέργεια και επικρίνοντας την ολιγωρία των αρμοδίων για τη λήψη αποτελεσματικών μέτρων ασφαλείας, αποφάσισε την αποχή των Αθηναίων δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, ενώ η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων τη διακοπή των συνεδριάσεων από τις 10 π.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου, με αντίστοιχες διαμαρτυρίες, όπως άλλωστε και η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Συνέπεια των αντιδράσεων σε πανελλαδικό επίπεδο είναι η αναβολή ή η ματαίωση χιλιάδων δικών σε όλη την επικράτεια.

έθνος

This entry was posted on Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, 2013 at 10:16 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply