nekrh-h-exafanismenh-elenh-mponia-apo-tis-serres-570Τη δολοφονία της 52χρονης Ελένης Μπόνια φέρεται να ομολόγησε συγχωριανός της, βάζοντας τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης της από τον περασμένο Μάιο όπου είχαν χαθεί τα ίχνη της από το Νέο Πετρίτσι Σερρών.

Έπειτα από την έρευνα πού ξεκίνησε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», το κουβάρι της υπόθεσης άρχιζε να ξετυλίγεται καθώς κάποιοι μάρτυρες πού είδαν την άτυχη Ελένη να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του δράστη, έλυσαν τη σιωπή τους και κατέθεσαν στην Αστυνομία.

Μάλιστα, στην τελευταία της εκπομπή, η Αγγελική Νικολούλη είχε κάνει έκκληση στους κατοίκους του χωριού που είχαν δει τι συνέβη, να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν στις Αρχές. Τελικά το έκαναν και η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη ο οποίος ομολόγησε.

Η μητέρα δύο παιδιών, εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαΐου 2013 από την πλατεία του χωριού της, την ώρα πού ετοιμαζόταν να πάει να επισκεφθεί τον πατέρα της ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Η Ελένη είχε αγοράσει γλυκά και είχε ειδοποιήσει την μητέρα της να περιμένει.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, ενώ μόλις ξημερώσει θα συνεχισθούν οι έρευνες από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, του στρατού και της Αστυνομίας, προκειμένου να ανασύρουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας από δυσπρόσιτο σημείο του όρους Μπελές.

koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.