Έληξε η διαδικασία ανάδειξης των νέων Προέδρων των Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νέων Προέδρων σε 63 Νομαρχιακές Επιτροπές της ΟΝΝΕΔ. Στα Γρεβενά εκλέχθηκε Πρόεδρος της ΝΕ της ΟΝΝΕΔ ο Ιωάννης Βούλγαρης.

Οι εκλογές διεξήχθησαν την Κυριακή (3/11) από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 σε εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 8.500 μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ να εκλέγουν τους νέους επικεφαλής της Οργάνωσης σε κάθε περιοχή.

Έτσι, λαμβάνει υπόσταση η νέα δομή των Περιφερειακών Οργανώσεων δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στην κοινωνία, να αφουγκραστούν τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο οι νέοι της περιοχής τους και να παράγουν στοχευμένες προτάσεις για την επίλυσή των προβλημάτων τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Γρεβενών

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Γρεβενών, κ. Ιωάννη Βούλγαρη για την εκλογή του. Η δουλειά, οι καινοτόμες δράσεις και η αποτελεσματικότητα που τον χαρακτηρίζουν θα συμβάλλουν στην αναγέννηση του κόμματος και στη διεύρυνση της παράταξής μας.

Το όραμα της Νέας Ελλάδας χρειάζεται νέους ανθρώπους, νέες ιδέες, πίστη στις δυνατότητες της πατρίδας και νίκες στο χώρο των ιδεών.

Του εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Με εκτίμηση
Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.