Για πρώτη φορά στα Γρεβενά, προβολή σε 3D…- Δείτε τα trailer

KINOYMENA ΣΧΕΔΙΑ
ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΗΠΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:98′
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:2013

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΚΕΝ ΝΤΑΡΙΟ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΠΙΕΡ ΚΟΦΕΝ

TIΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ , ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ , ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ , ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ , ΕΛΕΝΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ , ΜΥΡΤΩ ΟΡΦΑΝΑΚΟΥ , ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΟΥΤΗ , ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ , ΕΒΙΤΑ ΦΙΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗ

Η πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της Universal με την υπογραφή του Μίδα των animation –τέως επικεφαλής της Fox Animation- Κρις Μελεντάντρι (Ice Age, Ice Age 2, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!) επανέρχεται δριμύτερη και ξεκαρδιστικότερη και μάλιστα σε εντυπωσιακό 3D! Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

Official Trailer:

Ημέρες και ώρες προβολής:

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 18:30
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 18:30
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 18:30
Κυριακή 10 Νοεμβρίου 11:30 & 18:30

ΤΗΕ CONJURING – ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΘΡΙΛΕΡ

ΣΕΝΑΡΙΟ: CHAD HAYES, CAREY HAYES

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: JAMES WAN

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: VERA FARMIGA, PATRICK WILSON, RON LIVINGSTON, LILI TAYLOR, HAYLEY MCFARLAND

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 112′

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 2013

ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΑΓΓΛΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Πριν από το Άμιτιβιλ υπήρξε το Χάρισβιλ. Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, η ταινία περιγράφει πώς οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν, βοήθησαν μια οικογένεια που στοιχειωνόταν από μια σκοτεινή παρουσία, σε μια απομονωμένη φάρμα. Οι Γουόρεν, αναγκασμένοι να πολεμήσουν μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία, βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική υπόθεση της καριέρας τους. Η ταινία, “The Conjuring” είναι εμπνευσμένη από το προσωπικό αρχείο των δαιμονολόγων Εν και Λορέιν Γουόρεν.

Το trailer:

Ημέρες και ώρες προβολής:

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 21:00
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 21:00
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 21:00
Κυριακή 10 Νοεμβρίου 21:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.