Στο «μηδέν» ο Απόλλωνας με την Βέροια που έχασε πέναλτι (Φωτογραφία:  ICON )

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την Βέροια για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, καθώς η «ελαφρά ταξιαρχία» ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα, με την «βασίλισσα του βορρά», που έχασε πέναλτι στο 23′ με τον Καλτσά.

Οι δύο ομάδες φρόντισαν κυρίως την αμυντική τους λειτουργία, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους αντίπαλους επιθετικούς να πλησιάζουν στην περιοχή τους.

Ελάχιστες οι φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο, με το πλασέ του Μπεν που απέκρουσε ο Γκόμες στο 7` και η κεφαλιά του Φαρινόλα στο 10′ που κατέληξε άουτ, να είναι οι μοναδικές που αξίζουν αναφοράς.

Οι φιλοξενούμενοι όμως στο 23ο λεπτό, κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μπεν ανετράπη από τον Αλβάρες. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε ο Καλτσάς, αλλά ο Γκόμες έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε την μπάλα κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 29` ο Καμαρά με κεφαλιά και στο 40` ο Τσιλιγκίρης με σουτ, προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για τους φιλοξενούμενους, όμως οι προσπάθειες τους ήταν άστοχες και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 46′ ο Φαρινόλα πλαγιοκόπησε από δεξιά την άμυνα της Βέροιας και έκοψε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Καμαρά, έπιασε δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και έξω από την εστία του Λόπεζ.

Στο 68ο λεπτό, η Βέροια έφτασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά ο Δεληζήσης έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή απ το δυνατό σουτ του Μπεν απ το ύψος του πέναλτι. Στο επόμενο λεπτό, ο Μπαργκάν με έξοχη ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σούταρε έξω απ την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Γκόμες να απομακρύνει με δυσκολία την μπάλα.

Αυτήν ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στον αγώνα, που τελείωσε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Απόλλων – Βέροια για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Κάμπαξης (Εύβοιας)

Κίτρινες: Μίνγκας, Δεληζήσης, Κόρμπος, Φαρινόλα – Σισοκό, Αμαραντίδης, Οστοϊτς, Μπαργκάν

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μπάμπης Τεννές): Γκόμες, Αργυρόπουλος (74` Βέρτζος), Παπαζαχαρίας (59` Εγκον), Αλβάρες, Διαναντής, Κόρμπος, Καμαρά, Γκουέλα, Τσιλιγκίρης (46` Δεληζήσης), Μίνγκας, Φαρινόλα.

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφανος Γαϊτάνος): Λόπεζ, Μπεν (90` Παυλίδης), Γεωργιάδης, Σιόντης (87` Αποστολόπουλος), Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σισοκό, Καλτσας (70` Μρντάκοβιτς), Ορέστες, Μπαργκάν, Οστοϊτς.

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.