«Ανάσα» για τον ΠΑΣ με το «τρίποντο» επί του Πλατανιά

«Ανάσα» για τον ΠΑΣ με το «τρίποντο» επί του Πλατανιά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Πλατανιά στους «Ζωσιμάδες», στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το γκολ του «Άγιαξ της Ηπείρου» σημείωσε ο Βίλα στο 62ο λεπτό, έπειτα από ωραία ασίστ του Κοροβέση.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 20΄, όταν ο Ίλιτς βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο έστειλε την μπάλα πολύ μακριά από την εστία του Πλατανιά. Στο 38΄ ο ίδιος παίκτης τροφοδότησε με τακουνάκι τον Κοροβέση, το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 44΄ ο ΠΑΣ έχασε ακόμη μια ευκαιρία να «ανοίξει» το σκορ, όταν ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ και ο Κολοβέτσιος έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Γιωργαλλίδη. Οι Κρήτες είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι με την έναρξη του β΄ μέρους, καθώς το σουτ του νεοεισελθόντα Κάταϊ «υποχρέωσε» τον Βελλίδη να διώξει σε κόρνερ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 62΄, όταν ο Κοροβέσης έκανε την παράλληλη πάσα και ο Βίλα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και οι γηπεδούχοι κράτησαν έως το τέλος το προβάδισμα, πανηγυρίζοντας τη νίκη και το «τρίποντο».

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες κάρτες: Λίλα, Ντε Βινσέντι, Ντάσιος – Τέτε, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ραφαέλ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Βελλίδης, Βίλα (90+2΄ Γιάκος), Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (79΄ Στρούνα), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι (85΄ Μπέριος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ραφαέλ, Ιντζίδης, Φερνάντες, Σιώπης, Τέτε, Αγκιλέρα (75΄ Μπεριάν), Τόρες, Γουνδουλάκης (75΄ Πόποβιτς), Μπέλιτς (46΄ Κάταϊ).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.