Στη νότια Ινδία
Την ζωή τους έχασαν 44 άνθρωποι, ανάμεσά τους και παιδιά, σήμερα το πρωί στη νότια Ινδία μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε λεωφορείο καθώς εξερράγη το ρεζερβουάρ του.

Η φωτιά ξέσπασε μετά την πρόσκρουση του λεωφορείου σε χαντάκι αποχέτευσης εθνικής οδού στην περιοχή Μαχαμπουμπναγκάρ του κρατιδίου Αντρα Πραντές.

Το λεωφορείο ήταν πολυτελές και άνηκε σε ιδιωτική εταιρία ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από την πόλη Χαϊντεραμπάντ στην πόλη Μπανγκαλόρ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι περισσότεροι επιβάτες είχαν αποκοιμηθεί πριν από την πρόσκρουση.

Όπως διευκρινίστηκε, πέντε από τους 49 επιβαίνοντες, μεταξύ τους ο σοφέρ και ο υπεύθυνος καθαρισμού του λεωφορείου, έσπασαν τα τζάμια και κατάφεραν να βγουν από το όχημα πριν αυτό τυλιχτεί στις φλόγες, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.

Ωστόσο, ο σοφέρ και ο επιστάτης επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά η αστυνομία τούς συνέλαβε και τελούν υπό κράτηση προκειμένου να ανακριθούν, ενώ οι άλλοι τρεις διασωθέντες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το γειτονικό χωριό, το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά και τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο για αναγνώριση.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.