To πρώτο σπίτι στο οποίο διέμεινε ο Τζον Λένον δημοπρατήθηκε την Τρίτη στο Λίβερπουλ προς 480.000 βρετανικές λίρες.

Το ποσό υπερβαίνει τις  αρχικές εκτιμήσεις που έφερναν την αποτίμηση της αξίας του σπιτιού περίπου στο μισό του τελικού τιμήματος.

Ένας ανώνυμος πλειοδότης αγόρασε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τη μονοκατοικία, στην οποία ο Λένον πέρασε τα πέντε πρώτα χρόνια της ζωής του, προκαλώντας απογοήτευση άλλων θαυμαστών των Μπίτλς που έκαναν προσφορές για το σπίτι.

“Θα ήθελα πολύ να γίνει δικό μου”, δήλωσε ο Τζάκι Χολμς που ταξίδεψε από το Λονδίνο προκειμένου να παραστεί στη δημοπρασία, ωστόσο παραδέχθηκε ότι “προσωπικά δεν νομίζω ότι αξίζει τα χρήματα που δόθηκαν, είναι το πιο ακριβό σπίτι στην περιοχή, αυτός είναι ο λόγος που η κοινή λογική επικράτησε στο τέλος”, είπε.

Ένας από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων είπε ότι πιθανώς η χήρα του Λένον, Γιόκο Όνο ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής που κέρδισε το σπίτι.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.