Ένας «σίφουνας» Παναιτωλικός «σκόρπισε» την ΚαλλονήΜε την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα συνέχισε την πορεία του ο Παναιτωλικός, που επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στο Αγρίνιο με 4-0 κόντρα στην Καλλονή, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μπόγιοβιτς (15′, 61′), Καμαρά (33′), και Τζούνιορ (37′), ενώ οι νησιώτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ποντάνι με δεύτερη κίτρινη στο 55΄. Ο Παναιτωλικός με την καλύτερή του εφετινή εμφάνιση, μεγάλωσε το πρόβλημα στην ομάδα του Μαντζουράκη που γνώρισε την πέμπτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό και να πιέσει την Καλλονή που προερχόταν από τέσσερις σερί ήττες. Η ομάδα του Αγρινίου άνοιξε το σκορ στο 15΄ όταν ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ, και ο Μπόγιοβιτς με προβολή άνοιξε το σκορ (1-0). Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη στο τετράλεπτο (33′ – 37′). Στο 33′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με το πολύ όμορφο τέρμα του Καμαρά, που είχε και δόση τύχης, μιας και μπάλα κόντραρε στον Λεάντρο και κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη (2-0).

Δύο λεπτά μετά ο Λεοζίνιο σούταρε μετά από φάουλ, αλλά ο Ράφαελ και το δοκάρι δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Το τετράλεπτο έκλεισε με το καλύτερο τέρμα της βραδιάς στην άλλη εστία. Ο Τζούνιορ με φοβερό σουτ έξω από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Σιδεράκη και ο Παναιτωλικός έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή έμεινε με δέκα παίκτες πολύ νωρίς καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ποντάνι στο 55′. Ο Παναιτωλικός είχε ήδη προβάδισμα τριών τερμάτων και έξι λεπτά μετά (61′) ήρθε το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπόγιοβιτς (μετά από τραγικό λάθος του Χωριανόπουλου), να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Καλλονή για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Κίτρινες: Γοδόι, Κούσας, Μπακάκης, Μπόγιοβιτς, Θεοδωρίδης – Ποντάνι, Φαρία

Κόκκινη: Ποντάνι (δεύτερη κίτρινη 55΄)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Μπικέι, Κούσας, Τζούνιορ, Γοδόι (46΄ Σφακιανάκης), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπακάκης (59΄ Μπελόν), Μπόγιοβιτς (69΄ Ιωάννου).

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης):
Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Λαμπρόπουλος, Χουάνλου (68΄ Λίμα), Αγρίτης (21΄ Καζάκης, 60΄ Σιλιγαρδάκης).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σάββατο
Ξάνθη-Ατρόμητος 0-2
Αστέρας τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2

Κυριακή
Αρης-Πλατανιάς 1-2
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-1
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-3
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 5-1

Δευτέρα

19:30 Παναιτωλικός-Καλλονή 4-0

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.