Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Να συμμετέχουν 40 ομάδες στο Μουντιάλ πρότεινε ο Πλατινί

28 Οκτωβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Συμφωνεί με τον Μπλάτερ

Να συμμετέχουν 40 ομάδες στο Μουντιάλ πρότεινε ο Πλατινί
Αύξηση των ομάδων που θα συμμετέχουν στα Παγκόσμιο Κύπελλο θέλει ο Μισέλ Πλατινί σύμφωνα με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Times». Ο πρόεδρος της UEFA τόνισε πως θα ήταν καλύτερο για όλους αν οι ομάδες από 32 γίνουν 40.

Συγκεκριμένα ο Πλατινί συμφώνησε με τον πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, πως η Αφρική και η Ασία χρειάζονται περισσότερους εκπροσώπους στο Μουντιάλ, όμως αντί να μειωθεί ο αριθμός των ομάδων από την Ευρώπη, πρέπει να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων.

Με τα τωρινά δεδομένα η Ευρώπη έχει 13 εκπροσώπους, πέντε η Αφρική και τέσσερις η Ασία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μισέλ Πλατινί: «Είναι καλό για όλους. Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Μπλάτερ πως χρειαζόμαστε περισσότερες ομάδες από την Αφρική και την Ασία. Αλλά αντί να διώχνουμε τις ευρωπαϊκές θα πρέπει να αυξήσουμε τον αριθμό σε 40. Μπορούμε να προσθέσουμε δύο από την Αφρική, δύο από την Ασία, δύο από την Αμερική, μία από την Ωκεανία και μία από την Ευρώπη»

δολ

This entry was posted on Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2013 at 19:34 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply