Συγκλονιστική καταγγελία από τον πρόεδρο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Ορμή Πατρών για τον προπονητή της Ιβάν Τσόπ

Προφασίστηκε τον θάνατο της κόρης του για να αλλάξει ομάδα !Οπως καταγγέλει ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας και φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος, ο σλοβένος τεχνικός της ομάδας Ιβάν Τσόπ ισχυρίστηκε ότι πέθανε η 10χρονη κόρη του για να αναχωρήσει εσπευσμένα για την πατρίδα του αφήνοντας την Πάτρα.

Ευτυχώς το κοριτσάκι χαίρει άκρας υγείας, απλά ήταν η πρόφαση που σκαρφίστηκε ο σλοβένος τεχνικός για να φύγει έχοντας συμφωνήσει ήδη με σύλλογο της Βοσνίας !

Μάλιστα η ομάδα της Πάτρας είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ λόγω αυτού του τραγικού συμβάντος, που τελικώς ήταν ψέμματα.

Διαβάστε τη δήλωση-καταγγελία του οργισμένου (δικαιολογημένα) προέδρου της Ορμής Πατρών, Αντρέα Κόγκα:
«Πριν από δύο ημέρες μας συγκλόνισε ο «θάνατος» ενός 10χρονου κοριτσιού, του προπονητή Ιβάν Τσόπ, που αποδείχθηκε απίστευτη απάτη από έναν άνθρωπο, ο οποίος έπαιξε θέατρο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας για τη ζωή του παιδιού του. Που αρχικά ήταν σε «βαθύ κώμα» και μετά «έφυγε» από τη ζωή, λέγοντας σε όλους μας «ο Θεός πρέπει να παίρνει πρώτα του γονείς και μετά τα παιδιά», μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Την ίδια στιγμή κινητοποιηθήκαμε να βρούμε αεροπορικό εισιτήριο με την εταιρεία Super Cargo. Στην κυριολεξία βρέθηκε το τελευταίο εισιτήριο, ένα business class, λίγη ώρα πριν απογειωθεί το αεροπλάνο.

Ακόμα και μέσα στο ταξί, που τον συνόδευα εγώ και ο γιος μου Αλέξανδρος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο σε 1 ώρα και 45 λεπτά από την Πάτρα, συνέχιζε το ίδιο θέατρο.

Ακόμα και όταν τον ενημερώσαμε ότι την επόμενη ημέρα θα μεταβώ προσωπικά και ο ίδιος στη Σλοβενία, δεν έλεγε τίποτα.
Και όλα αυτά, γιατί σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, μία ημέρα αφότου ήρθε στην Πάτρα, έκλεισε συμφωνία με την ομάδα Μπόρατς, της Μπάνια Λούκα της Βοσνίας.

Ενημερώθηκα από έναν φίλο προπονητή στη Βοσνία και δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Μιλήσαμε μαζί του στα αγγλικά (κ. Κουκουλομάτη) επί μισή ώρα και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έπαιξε με τη ζωή του παιδιού του.

Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή για να πούμε.

Απευθύνομαι στον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΧΕ και στο αθλητικό σωματείο ΠΑΟΚ, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αήθη συμπεριφορά του προπονητή και δηλώνω ότι αν θεωρούν ότι εξαπάτησα για οποιοδήποτε λόγο τον θεσμό του Πρωταθλήματος και του αθλητισμού γενικότερα, θέτω την απόσυρση της ομάδας μου από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στη διάθεσή τους.

Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και θα ενημερωθεί και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης»

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ομάδας έχει σκοπό να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία ενός ανθρώπου που είχε το θράσος να παίξει με τη ζωή του παιδιού του.

Γιάννης Λαμπίρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.