Ασταμάτητος Ολυμπιακός και υπόκλιση σε ΓκαλέτιΜε νίκη συνέχισε για την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε του ΟΦΗ στο «Στάδιο Καραϊσκάκη» με 5-1 σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μήτρογλου (4΄, 52΄), Χολέμπας (58΄), Μανιάτης (85΄) και Γιαταμπαρέ (86΄) ενώ ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Λαμπρόπουλο στο πρώτο λεπτό. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπούρμπου με δεύτερη κίτρινη στο 75΄.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ, που κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό, καθώς ο Λαμπρόπουλος σούταρε από το ύψος της περιοχής και με τη βοήθεια του δοκαριού “πάγωσε” το “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η χαρά των κρητικών κράτησε τρία λεπτά καθώς ο Κάμπελ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπούρμπος έχασε τον Μήτρογλου, και ο τελευταίος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει για να πάρει «κεφάλι» στο σκορ αλλά η καλή άμυνα του ΟΦΗ δεν του το επέτρεπε, παρά των δύο, τριών καλών ευκαιριών των γηπεδούχων.

Ένα λεπτό πριν την κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακό κέρδισε πέναλτι, σε χέρι (αμφισβητούμενο) του Ζόρο μετά από προσπάθεια του Βάις. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μήτρογλου, αλλά ο Δασκαλάκης κατάφερε να πέσει στη σωστή γωνία και να κρατήσει το 1-1 ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μέσα σε ένα εξάλεπτο «καθάρισε» το ματς. Στο 52΄ μετά απο άλλη μια καλή σέντρα του Κάμπελ από αριστερά, ο Δασκαλάκης έχασε τη μπάλα και ο Μήτρογλου με κεφαλιά σε κενή εστία έδωσε το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» (2-1).

Εξι λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ, ο Χολέμπας το εκτέλεσε απευθείας, συρτά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη για τρίτη φορά στο σημερινό ματς. Ο Κάμπελ ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, μέσα σε ένα δίλεπτο, έδωσε δύο ακόμη ασίστ σε Μανιάτη (85΄) και Γιαταμπαρέ (86΄), που διαμόρφωσαν το τελικό 5-1. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπούρμπου με δεύτερη κίτρινη στο 75΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που επέστρεψε στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλος, αποθεώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, όταν μπήκε ως αλλαγή στο 74ο λεπτό.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης (76΄ Μανιάτης), Εντιγκά, Βάις (46΄ Γιαταμπαρέ), Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου (65΄ Ολαϊτάν).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Κάλαιτζιτς (62΄ Ογιος), Φραγκουλάκης, Παπάζογλου (74΄ Γκαλέτι), Λαμπρόπουλος (62΄ Κουτσιανικούλης).

αμπέ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.