Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα

Διώξτε τη μυρωδιά του ιδρώτα από τα ρούχαΈνα από τα πιο συνηθισμένα και ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η μυρωδιά του ιδρώτα που δεν λέει να φύγει από τα ρούχα. Ιδού πώς μπορείς να την αντιμετωπίσεις.

Αρχικά δες τι μπορείς να κάνεις πριν από την πλύση:

– Ένα από τα πιο αποτελεσματικά «γιατρικά» για την περίπτωση, είναι πριν το βάλεις στον κάδο να βουτήξεις το ρούχο σε μια λεκάνη όπου θα έχεις ρίξει αρκετό ξίδι, ή να τρίψεις επιτόπου το λεκέ με αραιωμένο με νερό-ξίδι ή χυμό λεμονιού.

– Μία άλλη πρόταση θέλει να αφήσεις όλο το βράδυ τα ρούχα να μουλιάσουν σε μια λεκάνη με νερό όπου έχεις διαλύσει προηγουμένως τρεις κουταλιές σούπας αλάτι.

Η συνέχεια μέσα στον κάδο:

Μετά την προεργασία, ρίξε τα ρούχα στο πλυντήριο, όπως κάνεις κάθε φορά, αλλά πρόσθεσε μαζί με το απορρυπαντικό και λίγη μαγειρική σόδα, εκτός και αν τα ρούχα είναι χρωματιστά, οπότε καλύτερα να το αποφύγεις.

Το τελικό «χτύπημα»:

Γενικότερα, και πέραν του ιδρώτα, σημείο κλειδί για ρούχα καθαρά, μυρωδάτα και χωρίς μικρόβια είναι να μην μαζεύονται και διπλώνονται αν δεν έχουν στεγνώσει τελείως.

womenonly

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.