Προς κάθε συνάδελφο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε τα νέα δεδομένα για τα πνευματικά δεδομένα Α.Ε.Π.Ι –ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΡΑΤΩ-GRAMMO.

Σας γνωστοποιούμε ότι η νέα εταιρεία IN STORE MELODY ΕΠΕ η οποία προσφέρει μουσική-τραγούδια χωρίς δικαιώματα, μας απαλλάσσει από τις διαδικασίες Δικαστικών διαδικασιών, έντονους ελέγχους από την Αστυνομία και Εισαγγελικές παρεμβάσεις, που προέρχονται από την Α.Ε.Π.Ι και συγγενικά πνευματικά δικαιώματα.

Για παράδειγμα εάν ένας συνάδελφος καταστηματάρχης πλήρωνε περίπου 500-600 ευρώ για άδεια μουσικών οργάνων από Α.Ε.Π.Ι και συγγενικά δικαιώματα με τα νέα δεδομένα το πόσο κυμαίνεται από 140 ευρώ συν Φ.Π.Α.

Έχει αποσταλεί ολοκληρωμένος φάκελος προς ενημέρωση όλων των αρμόδιων Αντιδημάρχων για τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στις πόλεις Γρεβενά, Δεσκάτη, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Βελβεντό, Σιάτιστα, Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Σέρρες, Φλώρινα, Βέρροια, Αλεξάνδρεια.

Το ευχάριστο είναι ότι όλα τα Δημαρχεία σχεδόν σε όλη την Ελληνική Επικράτεια είναι ενήμερα με το έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών με αρ.πρωτ.1659/2011 παρ 5,6,7 το οποίο απεστάλη σ’όλες τις περιφέρειες της Ελληνικής Επικράτειας. .

Γρηγόρης Τσαπατσάρης
Πρόεδρος Σωματείου Εστιατορίων Καφετεριών & Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Γρεβενων
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.Ε.Σ.Ε
(Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορίων &Συναφών Επαγγελμάτων )
Μέλος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε
(Γεν.Σ/νδία Επαγγ/τιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας)
Συντονιστής Προγραμμάτων Ε.Φ.Ε.Τ
Υπεύθυνος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δ.Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.