Σύμφωνα με το δίκτυο AdDuplex, το ποσοστό των Windows Phone 8 smartphones που φέρουν το λογότυπο της Nokia ανέρχεται στο 90%. Το ποσοστό είναι 5 ποσοστιαίες μονάδες μεγαλύτερο από ότι ήταν τον περασμένο Ιούλιο και 3 ποσοστιαίες μονάδες μεγαλύτερο από τον Αύγουστο. Αυτό βεβαίως ήταν αναμενόμενο, αφού οι άλλοι κατασκευαστές δεν παρουσίασαν και πολλά νέα κινητά τηλέφωνα.

Αν εξαιρέσουμε την Nokia, μόνοι οι HTC, Samsung και Huawei δοκίμασαν την τύχη τους με τα Windows Phone 8 ωστόσο ο λίγο ο καταιγισμός νέων μοντέλων από την Nokia, λίγο η τρομερή διαφημιστική της καμπάνια, δεν τους έδωσε τα περιθώρια να κάνουν κάτι περισσότερο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, το Nokia Lumia 520 είναι το κινητό με τις περισσότερες πωλήσεις (ποσοστό 32,8%), και σε σχέση με τον περασμένο Αύγουστο αύξησε το ποσοστό του κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες. Τα υπόλοιπα περισσότερο δημοφιλή κινητά ήταν τα Nokia Lumia 920 (12,9%), Lumia 620 (12,9%) και Lumia 820 (7,9%).

Όσο αφορά στα λειτουργικά συστήματα, τα Windows Phone 8 κατέχουν το 70,9% τις πίτας με το υπόλοιπο ποσοστό (20,1%) να έχουν οι συσκευές με την προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού της Microsoft. Ακόμα και αν συμπεριληφθούν επίσης στην «πίτα» και οι συσκευές με Windows Phone 7, το Nokia Lumia 520 παραμένει η δημοφιλέστερη συσκευή.

techblog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.