Νίκη με πολλά γκολ…

Μη ξεφύγει από τον… σωστό δρόμο

Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό πριν από μία εβδομάδα ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΚ με πολλά γκολ και εμφάνιση που αρμόζει στις απαιτήσεις των οπαδών της και των ανθρώπων του συλλόγου.

Κάτι ανάλογο φιλοδοξούν να κάνουν και σήμερα οι παίκτες του Τραΐανου Δέλλα στο σημερινό ματς με τον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ (16:00, Starfm 933).

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν, εκτός από τους τρεις βαθμούς, και μία πειστική εμφάνιση, ξανά με πολλά τέρματα για να «γλυκάνουν» τον κόσμο μετά την… γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με το ΑΟ Περιστερίου στην Καλλιθέα.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Δέλλας έχει αρκετές απουσίες, αλλά περιμένει όσοι κληθούν να αγωνιστούν να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του. Οι Ανάκογλου, Πλατέλλας, Τσουμάγκας είναι εκτός λόγω της αποθεραπείας που ακολουθούν, ενώ δεν υπολογίζει τους Τσιρίλο και Ράμα, με τους Κορδέρο, Πόποβιτς, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς να καλύπτουν τις θέσεις των ξένων.

Την εστία του «Δικεφάλου» θα υπερασπιστεί ο Καραγκιολίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αργυρίου, Ρόβα, Σταθάκη και Πεταυράκη.

Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Γεωργέας με τον Κορδέρο, με τους Πόποβιτς και Γροντή στα πλάγια. Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα παίξει ο Ντακόλ, ενώ ο Μπρέσεβιτς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ακούστε τον αγώνα ζωντανά κι από το διαδίκτυο πατώντας  εδώ.

Προϊστορία

Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από την τελευταία φορά που η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει τον Άγιο Νικόλαο, όμως τότε ήταν για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η «Ένωση» είχε επικρατήσει με σκορ 3-0 στις 28 Νοεμβρίου 2011, ενώ στον επαναληπτικό (αρχικά αναβλήθηκε στις 12 Δεκέμβρη λόγω βροχής και έγινε στις 19) είχε νικήσει 1-0 και αργότερα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου και τελικά κατέκτησε το τρόπαιο.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.