Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας…
Δυο γυναίκες έχασαν την ζωή τους και άλλες τρεις τραυματίστηκαν,σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα,στην σήραγγα Καλαμιών της Εγνατίας Οδόυ, κοντά στο Ανθοχώρι Μετσόβου.

Η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, έχασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε με ταχύτητα σε τοιχίο που βρίσκεται μέσα στη σήραγγα!

Από την σφοδρή σύγκρουση, έχασαν την ζωή τους η οδηγός και η συνοδηγός, ενώ οι άλλες τρεις γυναίκες που καθόταν στο πίσω κάθισμα,τραυματίστηκαν και τις απεγκλώβισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο από τις τρεις γυναίκες έχουν τραυματιστεί σοβαρά!

epirusgate.blogspot

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Εδό

Χθες (19-10-2013) αργά το βράδυ στην Εγνατία Οδό εντός της σήραγγας Καλαμιών, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε μία 64χρονη και στο οποίο επέβαιναν άλλες τέσσερις γυναίκες (ηλικίας 65, 66 ,55 και 50 ετών), εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο στηθαίο – τοιχίο.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα η 64χρονη οδηγός και η 65χρονη συνοδηγός, σοβαρά οι άλλες δύο γυναίκες (66 και 55 ετών) και ελαφρά η 50χρονη επιβάτιδα.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί ο Σταθμός Τροχαίας Μετσόβου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.