ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ 112.000 ΕΥΡΩ

Στη δημοσιότητα έδωσε χθες η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες μητέρας και γιου, οι οποίοι είχαν ξεζουμίσει οικονομικά 34χρονη, λέγοντάς της ότι θα την απαλλάξουν από τα μάγια που της είχαν κάνει.

Μέσα στην τελευταία δεκαετία οι …«μάγοι» είχαν καταφέρει ν΄αρπάξουν από τη γυναίκα
112.000 ευρώ.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των ...«μάγων» που εξαπάτησαν 34χρονη

Πρόκειται για τη Σοφία Β. Κώτσου, 59 χρόνων και τον Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, 38 χρόνων, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, περιουσιακού οφέλους και αντίστοιχης ζημίας.

Η 59χρονη με διάφορα τεχνάσματα, όπως …μαντεία και μαγεία, διαβεβαίωνε μία 34χρονη ότι θα την απάλλασσε από «μάγια» που τις είχαν κάνει συγγενείς της και την έπιασαν …κότσο, αφού της άρπαξαν
112.000 ευρώ.

Οι εκβιασμοί γινόταν επί δέκα ολόκληρα χρόνια, απ’ όταν η γυναίκα ήταν μόλις 24 ετών…

Μάλιστα, οι …μάγοι, από το Μάρτιο του 2013 έως τη στιγμή που συνελήφθησαν εκβίαζαν την 34χρονη ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, που είχαν καταγράψει εν αγνοία της και πέτυχαν να τις αρπάξουν χρήματα πέρα από αυτά που ήταν για τα «μάγια».

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές το είχαν καταγράψει όταν ανάγκασαν τη γυναίκα να συμμετάσχει σε ερωτικό τρίγωνο, προκειμένου, όπως τις είχαν πει, να ….λυθούν τα «μάγια» της…

Η γυναίκα δεν άντεξε την πίεση των «μάγων» και αφού τους κατήγγειλε στην αστυνομία, συνελήφθησαν την στιγμή που παραλάμβαναν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

  • Ένα περίστροφο μάρκας TAURUS
  • Ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο
  • Εννέα φυσίγγια
  • Μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας (laptop, tablet, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κάμερες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.