Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θα πάω με ήσυχη συνείδηση στο Εφετείο λέει ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Οκτώβριος 18th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πρωτοδίκως του έχει επιβληθεί ισόβια κάθειρξη για υπεξαίρεση 18 εκ. ευρώ

Θα πάω με ήσυχη συνείδηση στο Εφετείο λέει ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Με «ήσυχη συνείδηση» και με «απεριόριστη εμπιστοσύνη στην τελική κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης» δηλώνει πως θα παρουσιαστεί την προσεχή Τρίτη στο Πενταμελές Εφετείο ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

«Θα παρουσιασθώ την ερχόμενη Τρίτη (22-10-2013) στο πενταμελές Εφετείο με ήσυχη τη συνείδησή μου και με απεριόριστη εμπιστοσύνη στην τελική κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία είμαι βέβαιος ότι μέσα σ’ ένα πνεύμα ψυχραιμίας και απόλυτης νηφαλιότητας αλλά και μακριά από οποιαδήποτε σκοπιμότητα, θα κρίνει αποκλειστικά βάσει συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων» αναφέρει σε νέα επιστολή του, μέσα από τη φυλακή, με την οποία απευθύνεται στους συμπολίτες του Θεσσαλονικείς.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, στον οποίο έχει επιβληθεί ισόβια κάθειρξη για άμεση συνέργεια στην υπεξαίρεση περίπου 18 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, επαναλαμβάνει πως δεν έχει «απολύτως καμία σχέση» με αυτά για τα οποία τον καταδίκασαν και κάνει λόγο για «περίπτωση απόλυτης δικαστικής πλάνης, η οποία δυστυχώς οδήγησε στη σπίλωση του ονόματός μου, ένα όνομα που με αγώνες και θυσίες επί 50 χρόνια έκτιζα».

«Στη ζωή μου ολόκληρη όχι μόνο δεν καταχράστηκα ούτε 1 ευρώ, αλλά στήριξα με όσες δυνάμεις είχα πολλούς συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη συμπαράστασης» σημειώνει και υπογραμμίζει πως «δεν είναι δυνατόν ένας παντελώς ΑΘΩΟΣ άνθρωπος που έδωσε την καρδιά του και την ψυχή του για την Πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη και τη Νεολαία να βρίσκεται στη φυλακή και να λοιδορείται το όνομά του».

Στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, την προσεχή Τρίτη, εκτός του κ. Παπαγεωργόπουλου, θα καθίσουν άλλα τέσσερα άτομα: ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης, ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Λεμούσιας, ο πρώην διευθυντής της ταμειακής Θωμάς Γκόλας και ο επίσης πρώην διευθυντής της ταμειακής Γιώργος Γκαϊδατζής.

δολ

This entry was posted on Παρασκευή, Οκτώβριος 18th, 2013 at 17:32 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply