Πλάθουν σενάρια οι Βόσνιοι για χρηματισμό των Λιθουανών από τους ΈλληνεςΆλλοθι φαίνεται πως αναζητούν οι Βόσνιοι στην περίπτωση που «στραβώσει» κάτι στο αυριανό παιχνίδι με τη Λιθουανία και δεν προκριθούν απευθείας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Σκαρφίστηκαν λοιπόν μια ιστορία την οποία δημοσιεύει βοσνιακή ιστοσελίδα με τίτλο: «Η απελπισία των Ελλήνων». Στο άρθρο αναφέρεται ότι η ελληνική πλευρά προσφέρει παχυλό πριμ στους Λιθουανούς για να κόψουν βαθμούς από την ομάδα του Σάφετ Σούσιτς, ανοίγοντας ουσιαστικά στη «γαλανόλευκη» τον δρόμο για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Μάλιστα οι φαντασιόπληκτοι Βόσνιοι γράφουν με πάσα βεβαιότητα ότι η ΕΠΟ είχε προσφέρει χρήματα και στη Σλοβακία για να «χτυπήσει» τα ματς Σεπτεμβρίου κόντρα στην παρέα του Ντζέκο. Λησμονούν (;) στη Βοσνία πως τότε η Σλοβακία είχε βαθμολογικό κίνητρο, καθώς βρισκόταν ακόμα στο κυνήγι της πρόκρισης.

Δεν αρκέστηκαν όμως στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας στην ιστοσελίδα bhdragons.com. Φιλοξένησαν και δηλώσεις διεθνών Ελλήνων, μόνο που τις παρουσίασαν όπως τους βόλευε. Επικαλέστηκαν τα λόγια του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος πριν από τα δύο τελευταία ματς των προκριματικών επεσήμανε ότι «πρέπει να τα κερδίσουμε με οποιοδήποτε κόστος. Πιστεύουμε ότι η Βοσνία θα έχει απώλειες».

Επίσης επικαλέστηκαν τις δηλώσεις του Γιώργου Σαμαρά, που υπογράμμισε πως «με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα είμαστε στο Μουντιάλ», αλλά δεν διευκρίνισαν ότι ο Ελληνας επιθετικός μιλούσε για πρόκριση, είτε απευθείας είτε μέσω των μπαράζ.

‘Οσον αφορά την αντίδραση από την πλευρά της της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παράγοντές της ανέφεραν πως τέτοιου είδους σενάρια μόνο γέλια μπορούν να προκαλέσουν.

koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.