Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου  συμμετέχει και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στην Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών και σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:00 έως τις 13:00 στο Κέντρο Πληροφόρησης Μαυραναίων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσίαση με θέμα: «Τα πουλιά του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου», παρατήρηση πουλιών με ειδικό εξοπλισμό (κιάλια, τηλεσκόπιο, οδηγοί πεδίου κ.α.) και παιδικό εργαστήρι (κατασκευή φωλιών για πουλιά, ζωγραφική, κατασκευές με πηλό και χαρτί).

Στην εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό, θα συμμετέχουν μαθητές της Έ και η ΣΤ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών.

Περιμένουμε με χαρά τους μικρούς και μεγάλους φίλους, να συμμετάσχουν στη σημαντική αυτή Ευρωπαϊκή Γιορτή γνωρίζοντας, μέσα από το παιχνίδι, τον κόσμο των πουλιών και γενικότερα τις αξίες του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Πληροφόρησης Μαυραναίων, στα τηλ. 2462087563, site: www.pindosnationalpark.gr, email: pindos.np@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.