«Βασική Υποστήριξη Ζωής & αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά»

karpaΗ Επι.Ζω. (Επιμόρφωση Ζωής) στα πλαίσια των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει & υλοποιεί στα Γρεβενά,  2 εκπαιδευτικά – επιμορφωτικά σεμινάρια με αντικείμενο: «Βασική Υποστήριξη Ζωής & αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά».

Τα σεμινάρια πρόκειται να υλοποιηθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών το Σάββατο 9 Νοεμβρίου    

α). 10:00 – 14:00,      

β).  17:00 – 21:00

Το κάθε πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει συνολική διάρκεια 4 ώρες, και περιλαμβάνει διαλέξεις, επιδείξεις και κυρίως πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευομένων σε ειδικά προπλάσματα Βρέφους, μικρού Παιδιού (Νηπίου) & μεγάλου Παιδιού.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλο το γενικό πληθυσμό (πολίτες, γονείς, μαθητές, σπουδαστές, εργαζόμενους σε παιδικούς & βρεφονηπιακούς σταθμούς κτλ) αλλά και σε ειδικές ομάδες πληθυσμού (ιατρούς, νοσηλευτές, διασώστες, εκπαιδευτικούς, μέλη εθελοντικών ομάδων κτλ).

Το σεμινάριο «Βασική Υποστήριξη Ζωής & Αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά», αφορά στην παροχή εκπαίδευσης σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή (ΚΑΡΠΑ) Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε περιπτώσεις καρδιακής – αναπνευστικής ανακοπής & αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά λόγω απόφραξης του αεραγωγού από ξένο σώμα. Διεξάγεται σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες του ERC (Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης).

Μετά τη λήξη του προγράμματος χορηγούνται στους επιτυχόντες εκπαιδευόμενους πιστοποιητικά συμμετοχής από την Επι.Ζω.

Τα παραπάνω σεμινάρια υλοποιούνται υπο την αιγίδα της Ε.Ν.Ε. (Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος) & μοριοδοτούνται με 3 μόρια Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

Επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, και ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορισμένος, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

karpa 2

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, διευκρίνιση ή δήλωση συμμετοχής – εγγραφή επικοινωνήστε στο τηλ. 6979.97.44.96,  στο email: info@epizo.gr , και στο facebook.com/EpiZo.epimorfosizois

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.