Πανελλαδική στάση εργασίας των εκπαιδευτικών την ΤετάρτηΜε στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας συνεχίζει η ΟΛΜΕ τις κινητοποιήσεις της για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών.

Την Τετάρτη θα γίνει πανελλαδική στάση εργασίας των εκπαιδευτικών (11:00 – 14:00 και 14:00 – 17:00) προκειμένου να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΟΛΜΕ έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι.

Την Παρασκευή διοργανώνονται συγκεντρώσεις εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών σε πολλές τοπικές ενώσεις καθηγητών ενόψει του εορτασμού της «Ημέρας του εκπαιδευτικού» που είναι στις 5 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί ότι σε 24ωρη απεργία προχωρούν στις 15 Οκτωβρίου οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί με αίτημα, μεταξύ άλλων, την άμεση απόσυρση της εγκυκλίου του υπουργείου Παιδείας βάσει της οποίας «επιχειρείται να αποσυρθεί η κρατική εποπτεία από την ιδιωτική εκπαίδευση και να εγκαθιδρυθεί καθεστώς μαζικών και αναιτιολόγητων απολύσεων» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.