Νίκη... αγνοείται για τον Άρη, 0-0 με τον ΠαναιτωλικόΟ «κατήφορος» του Άρη συνεχίζεται και με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο «τιμόνι» της ομάδας. Οι «κίτρινοι», οι οποίοι μετά από έξι αγώνες δεν έχουν γνωρίσει ακόμη τη χαρά της νίκης, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ως εκ τούτου παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Στο 28ο λεπτό ο Καμαρά βρέθηκε με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά γλίστρησε την ώρα που επιχειρούσε το σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει παράλληλα με το τέρμα του Διούδη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και στη σημαντικότερη φάση του α` ημιχρόνου, ο Άρης «άγγιξε» το γκολ, όμως το σουτ του Αγκάνθο από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ράφαελ.

Ο Αρης ταλαιπωρήθηκε από… τραυματισμούς (και) στο β` ημίχρονο. Μετά την αναγκαστική αλλαγή στο 24` του Τριανταφυλλάκου με τον Οικονομόπουλο, εκτός γηπέδου βρέθηκε ο τραυματίας Τάτος (μπήκε ο Αγγελούδης) στο 66`, ενώ ο Παπαδόπουλος έπαιζε με πρόβλημα στο πόδι, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει τις τρεις αλλαγές.

Έτσι κατάφερε μόνο να απειλήσει στο 52` με τον Τάτο (έδιωξε ο Ράφαελ σε κόρνερ), αλλά και στις καθυστερήσεις του αγώνα, χωρίς ωστόσο να είναι αποτελεσματικός. Για τον Παναιτωλικό που πήρε τον πρώτο του εφετινό εκτός έδρας βαθμό, απείλησε στο 73` με το σουτ του Μπόγιοβιτς που έδιωξε ο Διούδης εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αρης – Παναιτωλικός για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
Κίτρινες: Αγκάνθο – Ράφαελ Μπρακάλι

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος (24` Οικονομόπουλος), Αγκάνθο, Τάτος (66` Αγγελούδης), Ουντότζι, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος (58` Ίμπε), Ψυχογιός, Έλσνερ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ράφαελ Μπρακάλι, Κούσας, Γκάλο, Μπακάκης, Μπίκε, Σίλβα Τζούνιορ (83` Μουμίν), Γοδόι, Πόι (64` Σφακιανάκης), Καμαρά, Μελισσάς, Μπόγιοβιτς (88` Πασάς).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.