Στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος πορνείας με… επώνυμες τραγουδίστριες προχώρησαν οι αρχές

Σάλος στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας: Συνέλαβαν γνωστή τραγουδίστρια για πορνείαΣύμφωνα με δημοσίευμα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων συνελήφθησαν ήδη δύο άτομα: ένας 29χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι προαγωγός και μια 31χρονη τραγουδίστρια, η οποία όταν δεν τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας «πουλάει» το κορμί της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εντόπισαν στο διαδίκτυο την εξής δημοσίευση: «Εάν αναζητάς κάτι το μοναδικό θα στο βρώ. Θέλεις να γα….σεις ποιοτικά; Θέλεις τραγουδίστρια ή ηθοποιό; Αρκεί να πληρώνεις καλά. Ανεξαρτήτως φύλου. Για ζευγάρια και μη. Ότι θέλεις όπου το θέλεις».

Ένας από αυτούς τηλεφώνησε και ζήτησε «υπηρεσίες» για τρεις μέρες. Αφού συμφωνήσαν στο ποσό των 11.000 ευρώ έκλεισαν το ραντεβού.

Η γυναίκα έφτασε αεροπορικώς στα Χανιά, από όπου την παρέλαβε ο μάνατζερ της και με ένα αυτοκίνητο πήγαν στο σημείο του ραντεβού που ήταν ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο.

Όταν έφτασαν στο δωμάτιο όπου τους περίμενε ο αστυνομικός – πελάτης, ο 29χρονος πήρε τα προσημειωμένα χρήματα και έφυγε, ενώ η κοπέλα έμεινε για να παρέχει τις υπηρεσίες της.

Μετά από λίγα λεπτά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έγινε η επέμβαση των αστυνομικών οι οποίοι συνέλαβαν τον 29χρονο για μαστροπεία και κατέσχεσαν τα χρήματα και την 31χρονη για πορνεία χωρίς άδεια και βιβλιάριο υγείας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 29χρονου βρέθηκαν:

Ένα γκλοπ – δύο πτυσσόμενα στιλέτα – τρία κινητά – ένα λαπτοπ – δύο γούνινες ροζ χειροπέδες και διάφορα ερωτικά βοηθήματα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

flashnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.