florina 2Την Τρίτη (24-09) τις πρώτες πρωινές ώρες, στους Αγίους Θεοδώρους Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Δεσκάτης Γρεβενών, συνέλαβαν τρία άτομα, έναν 23χρονο Έλληνα υπήκοο και δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 23 και 21 χρονών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράνομη μεταφορά.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. που επέβαιναν οι συλληφθέντες, διαπιστώθηκε ότι αυτοί, χθες (23-09-2013) τις βραδινές ώρες στην Κρανιά Γρεβενών, είχαν αφαιρέσει τέσσερις (4) κυνηγετικούς σκύλους, ένα (1) αλυσοπρίονο και ένα (1) μεταλλικό κιβώτιο, ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.230 ευρώ την κατοχή του οποίου δεν δικαιολόγησαν.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο 23χρονος ημεδαπός, οδηγός του οχήματος, μετέφερε παράνομα τους δύο αλλοδαπούς, μη νόμιμους μετανάστες.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
• το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο,
• το χρηματικό ποσό των 4.230 ευρώ και
• τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σύλληψη δύο ατόμων στη Φλώρινα, για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν 5 κιλά και 700 γραμμάρια κάνναβης

florinaΤην Τρίτη (24-09) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, έναν 38χρονο και μία 34χρονη, για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος και στο οποίο επέβαινε η 34χρονη, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες δέκα (10) συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους (5.700 γραμ.)

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι δύο συλληφθέντες εισήγαγαν τις ναρκωτικές ουσίες από την Αλβανία τις νυχτερινές ώρες της 23-09-2013.

Συνολικά κατασχέθηκαν :
• κάνναβη, συνολικού βάρους 5.700 γραμ.,
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
• τρία (3) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.