Αδιαφορούσαν για το αν θα γίνονταν αιτία για τραγωδία οι δυο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων, που έκοβαν τους μεταλλικούς πασσάλους από τη βάση μιας γέφυρας της Εγνατίας οδού με κίνδυνο να προκαλέσουν ακόμη και κατάρρευση!

Οι δράστες, ένας 35χρονος και ένας 31χρονος, εντοπίστηκαν συμπτωματικά να κινούνται με ένα αγροτικό στο Ανθοχώρι Μετσόβου και οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τους σταμάτησαν για έλεγχο. Όταν δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους οι 16 μεταλλικοί πάσσαλοι μήκους ενάμισι ως δυο μέτρων που είχαν φορτώσει στην καρότσα, συνελήφθησαν.

Η έρευνα αποκάλυψε την προέλευση των πασσάλων που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια εταιρεία, ενώ το αγροτικό κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος.

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, καθώς πάνω τους κατασχέθηκαν και 15 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή.

 

defencenet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.