Αν και με υπηρεσιακό τεχνικό, ο Πυρσός Γρεβενών επικράτησε 1-0 της Καστοριάς στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής…

pyrsos 2013Το μοναδικό τέρμα των «πρασίνων» σημείωσε στο 40’ ο Γκέτσιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Είχαν προηγηθεί φάσεις με τον Δούμα, ενώ από την Καστοριά απείλησε κυρίως ο Βελλίδης. Στο γήπεδο βρέθηκαν 300 φίλοι του Πυρσού που χειροκρότησαν την ομάδα τους. Καλή η διαιτησία του Σκουλά.

Πυρσός Γρεβενών (Σταμπουλίδης):  Αλεξίου, Θεοχαράκης, Χαραλαμπίδης, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Σκέντος, Γκέτσιος, Ιωαννίδης (68’ Κοτσαντίσογλου), Κοσμίδης, Δούμας (88’ Σπανίδης), Τζερεμές (80’ Καραγιάννης)

Καστοριά (Δημητρίου): Σαραφιανός, Σαββαΐδης, Τάντσης, Αναγνωστόπουλος, Κεφαλάς, Σαββίδης, Βελλίδης (77’ Παπαδόπουλος Αλ.), Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος Κ. (78’ Τσαμασλίδης), Κουτίδης (64’ Μπαϊρακτάρης)

onsports

Η εφημερίδα Ορίζοντες Καστοριάς,  έγραψε:

2′ μεγάλη ευκαιρία από τον Δούμα για τον Πυρσό μέσα από την μικρή περιοχή. Απέκρουσε με διπλή δύσκολη προσπάθεια ο Σαραφιανός!!

– πάνω από 250 φιλάθλοι στο γήπεδο των Γρεβενών και περίπου 70 Καστοριανοί πίστοί φίλοι της ομάδας

– 26′ ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων που φαίνεται να επιβάλουν το παιχνίδι τους. Η Καστοριά μπήκε πιο δυνατά στο ματς όμως εδώ και λίγα λεπτά δεν μπορεί να βγεί με αξιώσεις στην επίθεση

– 40′ απευθείας φάουλ γκολ για τον πυρσό Γρεβενών με τον Γκέτσιο και 1-0.

– 74′ Μπήκαν αλλαγή ο Παπαδόπουλος και ο Τσαμασλίδης για την ομάδα την Καστοριάς η οποία πιέζει στο μισό γήπεδο!

Star-fm.gr: Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους της  Γ Εθνικής εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.