Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα… δώρα της Καλλονής
Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα... δώρα της ΚαλλονήςΟ Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή του στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του.

Οι Αρκάδες νίκησαν 2-0 την Καλλονή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και υποχρέωσαν την έκπληξη του πρωταθλήματος, που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 24′ (2η κίτρινη ο Αναστασιάδης), στη δεύτερη ήττα της. Ο Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ στο 69′ για τους Αρκάδες, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Καράσκο στις καθυστερήσεις.

To έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο μετά τη δεύτερη κίτρινη και αποβολή του Αναστασιάδη στο 24′ για τράβηγμα στον Χουάνμα. Οι Αρκάδες κυριάρχησαν στο γήπεδο, είχαν τις ευκαιρίες, αλλά είχαν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο 0-0. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, πάντως, του πρώτου ημιχρόνου, ο Αστέρας είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Στο 41′ ο Χουάνμα έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από σέντρα του Πιπίνη, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σιδεράκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ουσέρο εκτέλεσε φάουλ, ο Ντε Μπλάσις γύρισε την μπάλα με κεφαλιά στον Γκοϊάν, με τον τελευταίο να μη βρίσκει δίχτυα.

Ο Αστέρας συνέχισε να απειλεί και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 69′ δικαιώθηκε, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Καλλονής η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Ντε Μπλάσις, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε με πλασέ να γράψει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά «ανέβηκαν» και πάλεψαν για την ισοφάριση, χωρίς αποτέλεσμα όμως… Αντιθέτως, ο Καράσκο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων εκμεταλλεύτηκε την αντεπίθεση του Αστέρα και με δυνατό σουτ πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Σιδεράκη.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Καλλονή για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες:
Γκοϊάν, Πιπίνης – Χωριανόπουλος, Σιδεράκης, Χουανλού

Κόκκινες: 24΄ Αναστασιάδης (2η κίτρινη)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Ζησόπουλος (59΄ Καράσκο), Γκοϊάν, Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Γκρατσίνι (66΄ Κάφα), Ναβάρο (80΄ Έντο).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης):
Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Μαρσέλο, Φαρία (30΄ Γκάσιτς), Χουανλού (79΄ Σιλιγαρδάκης), Μανούσος (75΄ Περόνε), Λεοζίνιο, Καζάκης.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.