Σε ένα από τα πιο χορταστικά παιχνίδια των πρώτων αγωνιστικών, ο ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης έμειναν στο 1-1, έχοντας, αμφότεροι, πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο.

Ο Ναβάρο άνοιξε το σκορ στο 36’, ενώ ο Περογαμβράκης έκανε «σεφτέ» στα φετινά γκολ για τους Κρητικούς με σουτ στο 63’.

Ωραίος ρυθμός, καλές στιγμές και δοκάρι για τον Αστέρα με τον Μπαράλες στο 82’, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους, ο τερματοφύλακας Ερνάντεζ.

Το ματς:
Για τη μία ομάδα έμοιαζε… οριακό το παιχνίδι. Για την άλλη, ήταν απλά μια εκτός έδρας αναμέτρηση. Ο ΟΦΗ, ο οποίος «καιγόταν» για το γκολ και το τρίποντο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με προθέσεις να πιέσει ψηλά και να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα ήταν το «παρθενικό» στη σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Τσιώλης, με τον τεχνίτη Γκρατσίνι στον άξονα και τους ταχύτατους Ντε Μπλάσις και Ναβάρο στα άκρα προσπάθησε να δώσει χώρο στους Κρητικούς και να εκμεταλλευτεί τις κόντρες.

Το παιχνίδι παρέμενε ανοιχτό. Πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος των πρώτων 45 λεπτών και τον Ερνάντεζ να κρατάει σε δύο με τρεις περιπτώσεις τους Αρκάδες στο μηδέν. Το ίδιο έκανε και ο Δασκαλάκης σε κεφαλιές του Γκοϊάν και του Μπαράλες, ωστόσο ο Ναβάρο βρήκε τον τρόπο και νίκησε τον τερματοφύλακα των Κρητικών, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν. Έτσι έληξε και το ημίχρονο, με τον Αστέρα να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους δύο τεχνικούς να μην αλλάζουν πρόσωπα, ούτε αγωνιστική φιλοσοφία. Ο Αστέρας, συνέχισε να δίνει χώρο, έχοντας μάλιστα και το γκολ του Ναβάρο… στις αποσκευές του. Ο ΟΦΗ, ειδικά όσο περνούσε η ώρα, ανέβαζε την πίεσή του, ενώ ο Δερμιτζάκης έριξε στο παιχνίδι και τον Παπάζογλου. Και κάπως έτσι ήρθε το γκολ. Ο έμπειρος επιθετικός το έφτιαξε, ο Περογαμβράκης το πέτυχε και ο ΟΦΗ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι διορθωτικές κινήσεις από τους δύο πάγκους δεν άλλαξαν κατά πολύ την εικόνα. Η ανάγκη του ΟΦΗ για τη νίκη φαινόταν όλο και περισσότερο, όσο τα λεπτά κυλούσαν, την ώρα που ο Αστέρας έδειχνε να «συμβιβάζεται» με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο οι Αρκάδες, θα μπορούσαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μπαράλες με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Δασκαλάκη.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μονιάκης (82’ Μιλιάζες), Βερόν, Μακρής, Γκαλέτι (80’ Λαμπρόπουλος), Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (52’ Παπάζογλου), Περογαμβράκης.

Στον πάγκο: Φερνάντεζ, Ζορό, Καλάιτζιτς, Νιμανί.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας (70’ Λισγάρας), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κοντοές, Ουσέρο, Ναβάρο, Γκρατσίνι (65’ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (83’ Χουάνμα).

Στον πάγκο: Μπαντής, Καράσκο, Μουνάφο, Πιπίνης.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Κουλά (Ξάνθης), Γρεβένης (Χαλκιδικής)
Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.