Ούτε τώρα νίκησε ο Άρης, άντεξε με δέκα ο ΛεβαδειακόςΤον πρώτο του βαθμό στη φετινή Σούπερ Λίγκα πήρε ο Άρης, που ήρθε ισόπαλος, 1-1, με τον Λεβαδειακό στο «Κλ.Βικελίδης». Στο ντεμπούτο του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο πάγκο τους, οι «κίτρινοι» αν και είχαν καλή εικόνα δεν κατάφεραν πάρουν την πρώτη τους νίκη καθώς τους χάλασε τα σχέδια ο επίσης… πρωτοεμφανιζόμενος Ολιβιέ Καπό.

Ο 32χρονος Γάλλος, πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τάκη Λεμονή στο 53ο λεπτό. Ο γηπεδούχοι είχαν έτοιμη την απάντηση… με τον Ουντότζι να βρίσκει δίχτυα στο 58’ και να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1.

Ο Άρης θα μπορούσε να είχε «πάρει» το ματς αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια, μετά την αποβολή του Καπό στο 75’, που «χάλασε» τόσο τον ρυθμό των Βοιωτών όσο και της αναμέτρησης.

Έτσι, οι «κίτρινοι» έφτασαν τον 1βαθμό στη φετινή Σούπερ Λίγκα τη στιγμή που ο Λεβαδειακός έχει έναν παραπάνω.

Το ματς:

Τον «πάγωσε»

Πολύ ζωηρά μπήκαν οι παίκτες του Άρη στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Η μεσοεπιθετική γραμμή που παρέταξε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δημιούργησε –χάρη στην κινητικότητά της χωρίς την μπάλα- αρκετά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι του Λεβαδειακού, που του έλειψαν τα «κοψίματα» στις πρώτες μπάλες. Μετά το πρώτο 20λεπτο, οι παίκτες του Τάκη Λεμονή κατάφεραν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους με αποτέλεσμα να μην αφήσουν τους «κίτρινους» να ανεβάσουν ρυθμούς και να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Στρατηλάτη.

Ο Άρης με τον Λεβαδειακό να κερδίζει μέτρα στο χώρο του κέντρου έδειξε να «μπλοκάρει» και να μην μπορεί να επιβάλει το παιχνίδι του. Ωστόσο, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου αν ο Ουντότζι νίκαγε τον τερματοφύλακα των Βοιωτών, στις ευκαιρίας που του «έφτιαξαν» οι Σταυρόπουλος και Τάτος, αντίστοιχα.

Όπως τελείωσε

Με τον καλύτερο τρόπο κατάφερε ο Λεβαδειακός να εκμεταλλευτεί την καλή του εικόνα από το πρώτο 45λεπτο. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και προηγήθηκε με τον Ολιβιέ Καπό στο 53ο λεπτό , που πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η απάντηση του Άρη δεν άργησε να έρθει καθώς πέντε λεπτά αργότερα (58’) ο Ουντότζι νίκησε τον Στρατηλάτη και ισορρόπησε άμεσα για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και πάλι τον τρόπο να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και να μην απειληθούν. Όμως η αποβολή του Καπό, με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 75’ άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε εκ νέου την ολοκληρωτική πρωτοβουλία των κινήσεων στον Άρη, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να την εκμεταλλευτεί με αποτέλεσμα να μείνει το τελικό 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σπάθα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Aρης – Λεβαδειακός για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις:
Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Σταυρόπουλος, Κύργιας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (70’ Οικονομόπουλος), Τάτος, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (79’ Μανιάς), Ουντότζι

Στο πάγκο: Μπουζάνης, Καραγκούνης, Σούνας, Αγγελούδης, Ηρακλής

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ροντρίγκο, Μανόλο, Λυκογιάννης, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46’ Καπό), Κονέ, Ορτέγκα (62’ Μπούστο), Μάρτινς (79’ Πετράτσι), Μάντζιος

Στο πάγκο: Πρζιρόβσκι, Γεωργίου, Μάγκας, Γιάντσης

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.