Έχει μνήμες 16 δεκαετιών

Αγρότης από την Αιθιοπία δηλώνει ότι είναι 160 ετώνΙσχυρίζεται ότι έχει πίσω του 16 δεκαετίες ζωής. Ο λόγος για έναν αγρότη από την Αιθιοπία που δηλώνει ότι είναι 160 ετών! Ωστόσο δεν υπάρχει κανένα πιστοποιητικό που να μπορεί να τον επιβεβαιώσει ή να τον διαψεύσει.

Ο δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη στον Ντακάμπο Έμπα εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τις μνήμες που είχε ο αγρότης, που πείστηκε για την ηλικία του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Έμπα θυμόταν την εισβολή της Ιταλίας το 1895 στην Αιθιοπία.

«Όταν έγινε η εισβολή είχα δύο γυναίκες και ο γιος μου ήταν αρκετά μεγάλος για να κρατήσει το κοπάδι με τα βόδια που είχαμε» δήλωσε ο Έμπα.

Εάν η ηλικία του Έμπα επιβεβαιωθεί τότε θα είναι το γηραιότερο πρόσωπο στον κόσμο και φυσικά θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Ωστόσο, ο Έμπα ζει σε μία κοινωνία που κυριαρχεί η προφορική παράδοση, έτσι δεν υπάρχει κανένα χαρτί ούτε και μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν την ηλικία του.

Ακόμη όμως κι αν δεν εξακριβωθεί ποτέ η ηλικία του, ο Έμπα έχει αρκετούς λόγους να είναι χαρούμενος και ένας από αυτούς είναι ότι έχει περισσότερα δόντια από τον μεγαλύτερο γιο του τον Χαμίντ.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.