Οι κορυφαίοι αθλητές freerunning δίνουν το καθιερωμένο πια ραντεβού στη φυσική κυκλαδίτικη έδρα τους

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει σήμερα Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου στις 16.00, στη μαγευτική Καλντέρα, εκεί όπου ντόπιοι και επισκέπτες θα απολαύσουν το θέαμα που τους επιφυλάσσει η παγκόσμια ελίτ του freerunning.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τολμηρά άλματα, tricks, αναρριχήσεις και drops θα γίνουν ένα με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του δημοφιλούς κυκλαδίτικου νησιού.

Με τα βλέμματα στραμμένα στον μοναδικό αγώνα freerunning, το Red Bull Art of Motion, εξελίσσεται σε παγκόσμιο θεσμό με χιλιάδες θεατές να τον παρακολουθούν από κοντά, περισσότεροι από 30.000 φαν να μένουν συντονισμένοι μέσω του διεθνούς διαδικτυακού καναλιού www.redbull.tv ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Με άρωμα Γαλλίας, Σουηδίας, Αμερικής, Ολλανδίας, Ρωσίας, Ελλάδας και άλλων χωρών, η πολυσυλλεκτική λίστα των 18 freerunners που θα δοκιμαστούν στα καλντερίμια και στις στέγες του νησιού, αποτελείται από τους αθλητές που προκρίθηκαν στον περσινό τελικό, τις τρεις γυναίκες και τους τρεις άνδρες αθλητές που κέρδισαν το πολυπόθητο εισιτήριο ανεβάζοντας το video τους στον online προκριματικό, ενώ απομένουν οι τελευταίες θέσεις που θα καλυφθούν στον προκριματικό που θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από την τετράδα των έμπειρων: Patrick Morawetz (Αυστρία), Timothy Shieff (Μ.Βρετανία), Sergio Cora (Ισπανία), Victor Lopez (Η.Π.Α.) και Anan Anwar (Ταϊλάνδη).

καθημερινή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.