Εντός του έτους για να συμπληρωθεί ο μνημονιακός στόχος των 2.000 απολύσεων

Ερχονται 700 απολύσεις στα δημοτικά ραδιόφωναΤο πρόγραμμα εξυγίανσης εν λειτουργία, με τουλάχιστον 700 απολύσεις, σχεδιάζει να εφαρμόσει η κυβέρνηση και στα δημοτικά ραδιόφωνα.

Το σχέδιο αναμένεται να υλοποιηθεί εντός του έτους, ώστε να συμπεριληφθούν οι 700 απολύσεις στο μνημονιακό στόχο των 2.000 απολύσεων μέχρι τα τέλη του 2013.

Ο μνημονιακός στόχος για 2.000 απολύσεις θα συμπληρωθεί με τις απομακρύνσεις 1.000 εργαζομένων από τις αμυντικές βιομηχανίες και τις απολύσεις 250 – 300 επίορκων υπαλλήλων που έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα με την ποινή της οριστικής παύσης από τα πειθαρχικά συμβούλια.

Το υπουργείο Εσωτερικών δέχεται εισηγήσεις για την οικονομική εξυγίανση των δημοτικών ραδιοφώνων, η οποία θα επιτευχθεί με μείωση του προσωπικού κατά 700 εργαζόμενους συνολικά, στο πλαίσιο της αξιολόγησης των δομών στους ΟΤΑ, που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Στόχος της κυβέρνησης δεν είναι το κλείσιμο των ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά η μείωση του προσωπικού προκειμένου να μετριαστούν τα οικονομικά βάρη των δημοτικών προϋπολογισμών.

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.