Φωτογραφία για Ναδάλ - Τζόκοβιτς στον τελικόΟ Ραφαέλ Ναδάλ επικράτησε εύκολα 3-0 σετ του Ρισάρ Γκασκέ και έκλεισε το απόλυτο «ραντεβού» στον τελικό του US Open κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς

Η απόλυτη μάχη που περιμέναμε. Το νούμερο ένα στον κόσμο κόντρα στο δύο. Ο Ραφαέλ Ναδάλ επικράτησε σχετικά εύκολα 3-0 σετ (6-4, 7-6, 6-2) του Ρισάρ Γκασκέ, έπειτα από 2 ώρες και 21 λεπτά και πέρασε στον τελικό του US Open, της Δευτέρας. Εκεί, που τον περίμενε ήδη ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μόλις στο πρώτο γκέιμ του αγώνα, ο Ισπανός επωφελήθηκε την μοναδική ευκαιρία για μπρέικ και μπήκε σε θέση οδηγού χωρίς να πιεστεί και πολύ. Το δεύτερο ήταν μακράν πιο ανταγωνιστικό. Μάλιστα, ο Γάλλος θα μπορεί να υπερηφανεύεται πως έγινε ο πρώτος (μέχρι τον… Τζόκοβιτς) που «σπάει» τον «βασιλιά του χώματος» στο αμερικανικό Grand Slam. Ωστόσο, στο tie break ο μεν ήταν πιο ψύχραιμος, ο δε έκανε λάθη και κατέληξε στον Ναδάλ κι αυτό. Ε, δεν μπορούσε να γυρίσει με τίποτα το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Ράφα να παίρνει το εισιτήριο και να πετυχαίνει την 11η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στον Γκασκέ, καθώς και την 21η συνεχόμενη σε σκληρές επιφάνειες.

Allinsports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.