Σαν αξεσουάρ της σειράς Galaxy των “έξυπνων” τηλεφώνων της Samsung λειτουργεί το “έξυπνο” ρολόι της εταιρείας που παρουσιάστηκε στο Βερολίνο, με το όνομα “Galaxy Gear“.

Το πολυαναμενόμενο ρολόι είναι μια μικρογραφία υπολογιστή, ενώ το κύριο υλικό κατασκευής του είναι το ανοξείδωτο ατσάλι. Η οθόνη του είναι μεγέθους 1,63 ιντσών, περιλαμβάνει κάμερα ανάλυσης 1,9 megapixels, η οποία βρίσκεται στο λουράκι. Η μπαταρία του έχει αυτονομία 27 ωρών.

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί το εξάρτημα και ως τηλέφωνο ακούγοντας τον συνομιλητή του σε ανοιχτή ακρόαση, ενώ για την πραγματοποίηση κλήσεων υπάρχει η δυνατότητα χρήσης φωνητικών εντολών.

Στην οθόνη του ρολογιού εμφανίζονται ειδοποιήσεις που στέλνονται από το “έξυπνο” κινητό τηλέφωνο, όπως γραπτά μηνύματα, ενώ φυσικά συνδέεται στο internet.

Το αξεσουάρ πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, διαθέσιμο σε 6 χρώματα, το επόμενο μήνα. Το κόστος του εκτιμάται στα 299 δολάρια.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.