Την απόκτηση του πρώην παίκτη της Μπαστιά ανακοίνωσε η πειραϊκή ομάδα

Ποδόσφαιρο: Στον Ολυμπιακό Γιαταμπαρέ και ΣκέποβιτςΤην απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ ανακοίνωσε την Κυριακή η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αφρικανός (Μάλι) πρώην παίκτης της Μπαστιά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και στη συνέχεια δήλωσε:

«Η έλευσή μου σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός, είναι μία σπουδαία εξέλιξη για την καριέρα μου και για αυτό είμαι χαρούμενος.

Το Champions League είναι πάντα ένα μεγάλο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν είναι διαφορετικό και για εμένα. Είναι ένα σπουδαίο κίνητρο το γεγονός ότι έχω την δυνατότητα να παίξω με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Είμαι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, φοράω τα χρώματα της ομάδας, το κόκκινο και το άσπρο και γι’ αυτά τα χρώματα αλλά και εσάς τους οπαδούς της ομάδας μας θα τα δώσω όλα».

«Δικός» του και ο Σκέποβιτς

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο 22χρονος πρώην πλέον επιθετικός της Παρτιζάν Στέφαν Σκέποβιτς! Ο γεννημένος στις 10/1/1990 Σέρβος (4 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, 12 φορές διεθνής με την Under 21 των Σέρβων) θεωρείται μεγάλο ταλέντο και θα μπορούσε να είχε διαγράψει σπουδαία καριέρα αν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών.

Ο Σκέποβιτςξεκίνησε από την ΟFK Beograd, συνέχισε το 2010 στην Σαμπντόρια (2 αγώνες, 1 γκολ), Μπριζ (7 αγώνες, 1 γκολ). Από κει και πέρα το 2011 πήγε στο Βέλγιο και φόρεσε τη φανέλα της Κορτράικ (8 αγώνες 1 γκολ) για να ολοκληρώσει τη σεζόν στο Ισραήλ, όπου έπαιξε στην Χάποελ Ιρόνι Άκρε (31 ματς-14 γκολ).

Τη χρονιά που πέρασε την ξεκίνησε στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν (13 ματς-9 γκολ) ξαναγύρισε στο Ισραήλ για την Άσχουντ (12 αγώνες-6 γκολ), ενώ ολοκλήρωσε στην Ισπανία, φορώντας τη φανέλα της Σπόρτιγκ Χισόν, με την οποία έπαιξε σε 3 ματς σκοράροντας ισάριθμες φορές. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να πληρώσουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής που έρχεται να πλαισιώσει Σαβιόλα και Μήτρογλου στην επίθεση.

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.