Ο Στοχ «έσπρωξε» τον ΠΑΟΚ στο 4-1 επί του ΠανιωνίουΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στοχ, που πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε άλλο ένα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα 4-1 του Πανιωνίου στην Τούμπα, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Σκόρερ του «Δικεφάλου» ήταν οι Σαλπιγγίδης (31΄), Στοχ (54΄ και 84΄ με πέναλτι) και Κίτσιου (76΄), ενώ για τους «κυανέρυθρους» το γκολ πέτυχε ο Αραβίδης με πέναλτι στο 81΄.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 9΄, με το σουτ του Αθανασιάδη να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Γιαννακόπουλου. Οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στο 26΄, μετά από λάθος του Χάκομπο, με τον Αραβίδη να δοκιμάζει από μακριά να στείλει την μπάλα σε κενή εστία, αλλά να αστοχεί. Τελικά, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 31΄ με τον Σαλπιγγίδη. Προηγήθηκε σέντρα του Λούκας και κεφαλιά του Αθανασιάδη, που έδωσε την ευκαιρία στον διεθνή επιθετικό να σπρώξει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα ήταν σειρά του Στοχ να δοκιμάσει το πόδι του μέσα από την περιοχή, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.

Ο «Δικέφαλος» μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς στο 54΄ με το εκπληκτικό γκολ του Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος από αριστερά και λίγο μέσα από το κόρνερ έπιασε ένα απίθανο φαλτσαριστό σουτ που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γιαννακόπουλο. Ο Πανιώνιος έχασε ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς στο 73΄, με το φάουλ του Λάζνικ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Χάκομπο, και στο 76΄ μετά από πάσα του Στοχ ο Κίτσιου με σουτ μέσα από την περιοχή «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Στο 81΄ ο διαιτητής χρέωσε πέναλτι υπέρ των «κυανέρυθρων» για χέρι του Σαλπιγγίδη και Αραβίδης μείωσε, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Στοχ κέρδισε πέναλτι από τον Κούρντι και το αξιοποίησε διαμνορφώνοντας το τελικό 4-1. Και τα δύο αυτά πέναλτι είναι εξαιρετικά αμφισβητούμενα, ενώ γενικότερα ο Έλληνας ρέφερι υπέπεσε σε πολλά λάθη.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Πανιώνιος για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Στοχ, Αθανασιάδης, Νέτσιντ – Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Κούρντι, Καμπάνταης

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χάκομπο, Σκόνδρας, Κίτσιου (89΄ Κωνσταντινίδης), Κατσουράνης, Μιγκέλ Βιτόρ, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (87΄ Βούκιτς), Αθανασιάδης (79΄ Νέτσιντ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής):
Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μενδρινός, Μητρόπουλος (84΄ Ριβέρο), Καλτσάς (72΄ Λάζνικ), Κολοβός, Ντούνης (58΄ Καμπάνταης), Αραβίδης.

* Εκτός 18άδας του ΠΑΟΚ έμεινε τελικό ο Σωτήρης Νίνης, καθώς δεν έφτασε εγκαίρως το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του από την Ιταλία.

 

δολ, αμπέ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.