Καλλονή... όνομα και πράγμα, νίκησε και τον ΠΑΣ ΓιάννιναΤη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, που την «στέλνει» -προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό, πανηγύρισε η Καλλονή.

Χάρη σε γκολ του Λεοζίνιο στο 53΄, η ΑΕΛΚ επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Η Καλλονή κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε σε ρόλο… θεατή τον ΠΑΣ Γιάννινα, που πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια χωρίς να απειλήσει ούτε μία φορά την εστία του Σιδεράκη. Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν από το πρώτο λεπτό τα ηνία και στο 5΄ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Γκαρσία βρήκε με παράλληλη σέντρα τον Καζάκη, ο οποίος όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε και έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο ρυθμός έπεσε για περίπου 15 λεπτά, για να βρεθεί η Καλλονή και πάλι κοντά στο 1-0. Συγκεκριμένα, ο Μανούσος, μετά από πάσα του Μαρσέλο, έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.

Η ομάδα της Μυτιλήνης συνέχισε την πίεση και στο δεύτερο μέρος και δικαιώθηκε, καθώς στο 53΄ ο Λεοζίνιο πλάσαρε έξω από την περιοχή και «έγραψε» το 1-0. Ο ΠΑΣ είχε μία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 71΄ με τον Βίλα, αλλά ο Αλβανός επιθετικός πλάσαρε άουτ. Χωρίς κάτι ιδιαίτερο ολοκληρώθηκε ο αγώνας, με την Καλλονή να παίρνει ακόμη μία σπουδαία νίκη, μετά το 2-0 στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Μαντάκης (Ημαθίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χωριανόπουλος – Ίλιτς, Κολοβέτσιος

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία (66΄ Σιλιγαρδάκης), Άλβες, Λεοζίνιο, Μανούσος, Αραμπίγε (89΄ Βλαστέλλης), Καζάκης (74΄ Γκάσιτς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης):
Βελλίδης, Ντάσιος (66΄ Στρούνα), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (76΄ Βισέντο), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (57΄ Γιάκος), Λίλα, Ίλιτς, Βίλα, Τσάβες.

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.