Για το Eurobasket 2013

Εκτός Εθνικής ο Βουγιούκας, συμπληρώθηκε η δωδεκάδα   (Φωτογραφία:  Intime )
Ο Ίαν Βουγιούκας δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στο Ευρωμπάσκετ, καθώς, όπως γνωστοποίησε η ΕΟΚ, ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για τη διοργάνωση της Σλοβενίας (4-22/9). Έτσι έγινε γνωστή η δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει την «γαλανόλευκη» στο Eurobasket της Σλοβενίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Τρινκιέρι μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον διεθνή σέντερ, στον οποίο ανακοίνωσε την απόφασή του να τον «κόψει» από την τελική δωδεκάδα, όσο και με τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Ευρωπαϊκό.

Μετά το «κόψιμο» του Βουγιούκα, τη δωδεκάδα της εθνικής για το Ευρωμπάσκετ συνθέτουν οι Μπουρούσης, Ζήσης, Σπανούλης, Περπέρογλου, Φώτσης, Παπανικολάου, Μαυροκεφαλίδης, Καϊμακόγλου, Μπράμος, Πρίντεζης, Σλούκας και Καββαδάς.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.