Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Κριός
Δεσμευμένοι
Ένας εξαιρετικά ερωτικός μήνας είναι ο Σεπτέμβριος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη να  βρίσκεται καθ όλη τη διάρκεια του στο πύρινο και εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα. Η αισθηματική ζωή θα είναι απολαυστική και θα φλέγεται από πάθος. Ωστόσο γύρω στις 9 Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη – Κρόνου θα πρέπει να προσέξετε βιαστικές ενέργειες και υπερβολές. Επιπλέον, η Αφροδίτη από το Ζυγό θα προσφέρει ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να χαρείτε την κοινωνική ζωή σας. Η είσοδος της στις 11 Σεπτεμβρίου στο Σκορπιό δίνει έμφαση στη σεξουαλική σφαίρα όπου το πάθος θα είναι παράφορο και πιθανόν να κυριαρχηθείτε από συναισθήματα ζήλιας. Γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου που η πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτη – Κρόνου ίσως υπάρξει μια συναισθηματική ψυχρότητα μεταξύ σας που ωστόσο εν συνεχεία θα ξεπεραστεί. Το αδύναμο στοιχείο της σχέσης σας αυτό το μήνα θα είναι η επικοινωνία και η πρόκληση που έχετε είναι να πετύχετε πέρα από ένωση των σωμάτων και συνεργασία των πνευμάτων.
Αδέσμευτοι
Με τον Ουρανό στο ζώδιο σας η εργένικη ζωή σας χαρακτηρίζεται από τρέλες και ριζοσπαστικές επιλογές και δεν συμβιβάζεστε με μετριότητες προτιμάτε τις ακρότητες. Αναμφίβολα, με τον Άρη στον 5ο οίκο , η αισθηματική ζωή θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Θα παίξετε, θα ρισκάρετε και θα κάνετε το παν για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αν εξαιρέσετε το διάστημα γύρω στις 9 Σεπτεμβρίου που ο Άρης συναντιέται με τον περιοριστικό Κρόνο οι μεγαλεπήβολοι στόχοι σας έχουν όλες τις δυνατότητες να πραγματοποιηθούν. Αν και θα προσπαθήσετε να φανείτε πιο διακριτικοί και διπλωμάτες σε γνωριμίες και προσεγγίσεις οι δυσμενείς όψεις του Ερμή με Πλούτωνα, Ουρανό και Δία δείχνουν ότι ίσως θεωρήσετε ότι «προκαλείστε» και αντιδράσετε σαρκαστικά, ανορθόδοξα ή υπερβολικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται έως τις 11/9 στον τομέα των σχέσεων και έπειτα στον οίκο της ερωτικής ικανοποίησης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα θελήσετε να βιώσετε τη χαρά μιας δέσμευσης, προσωρινής ή μη δεν έχει σημασία, με πάθος.

 

Ταύρος
Δεσμευμένοι
Ένας μήνας ιδιαίτερα σημαντικός για εσάς θα είναι ο Σεπτέμβριος. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5/9 και η παρουσία του Ήλιου (έως τις 22/9) και του Ερμή (έως τις 9/9) στο ίδιο ζώδιο δείχνουν ότι θα εργαστείτε με μέθοδο και σχολαστικότητα για να κάνετε μια νέα αρχή στην αισθηματική σας ζωή. Πολύ πιθανή είναι η απόκτηση ενός παιδιού ή μια άλλη ευτυχή κατάσταση που θα συμβάλλει στο να νιώθετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Η καθημερινότητα θα είναι πιο όμορφη και μαζί με το ταίρι σας μπορείτε να διαμορφώσετε ένα πιο ευχάριστο πρόγραμμα έως τις 11/9. Εν συνεχεία, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο που συμβολίζει τη σχέση σας τονίζοντας την ανάγκη τόσο ψυχικά όσο και ερωτικά να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας. Με εξαίρεση τα διαστήματα γύρω στις 18/9 και στις 28/9 που θα αναδυθούν χρόνια προβλήματα και θα υπάρχουν κάποιες ρήξεις αντίστοιχα θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε την «αναγέννηση» της σχέσης σας.
Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε πιο επικοινωνιακοί εστιαζόμενοι όχι τόσο στα όσα λέγονται όσο στα συναισθήματα που αυτά σας δημιουργούν. Η διαίσθηση σας αυξάνεται και αυτό σας επιτρέπει οι κανόνες, που λόγω Κρόνου βάζετε σε θέματα σχέσεων ,να μην έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την απομόνωση αλλά την προστασία σας. Ένας πολύ θετικός δείκτης για την αισθηματική ζωή αποτελεί η Νέα Σελήνη (στις 5/9)στο ζώδιο της Παρθένου που προοιωνίζει ένα νέο ξεκίνημα. Η ταυτόχρονη παρουσία του Ήλιου (έως τις 22/9) και του Ερμή (έως τις 9/9) δείχνουν ότι θα αφιερώσετε πολύ χρόνο και σκέψη για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτόν τον τομέα. Από τις 11/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων γεγονός που αποτελεί μια πολύ καλή αστρολογική συγκυρία για τη δημιουργία σχέσης. Οι θετικές όψεις που αυτή δημιουργεί καθ όλη τη διάρκεια του μήνα προεικονίζουν χαρά, ευτυχία και παθιασμένο έρωτα. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι γύρω στις 18/9 και στις 28/9 καθότι κάποιες καταστάσεις ίσως ξύσουν πληγές.

 

Δίδυμοι
Δεσμευμένοι
Με το Δία, τον πλανήτη της τύχης στον Καρκίνο αισθάνεστε χαρά και ευλογία για όσα η σχέση σας δίνει και ακόμα και αν θέματα εργασίας σας δυσκολεύουν έχετε τη δύναμη να τα ξεπεράσετε. Η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό οίκο στις 5/9 προοιωνίζει τον ερχομό ενός νέου προσώπου στο σπίτι, την αλλαγή κατοικίας ή ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με την οικογένεια σας. Καθ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον 3ο ηλιακό οίκο πράγμα που σημαίνει ότι θα κατακλύζεστε από ειδήσεις και μηνύματα ενώ γύρω στις 9/9 με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου θα έχετε ανάγκη τη στήριξη του συντρόφου σας. Μεταξύ 9/9 και 29/9 ο Ερμής θα βρίσκεται στον αέρινο Ζυγό προσφέροντας ευκαιρίες για ταξίδια, ευχάριστες μετακινήσεις και συζητήσεις για διασκεδάσεις, παιδιά και ευτυχή γεγονότα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό από τις 11/9 δείχνει ότι για πράγματα καθημερινά ή για κάποιους λόγους που η καθημερινότητα θα απαιτεί θα είναι αναγκαία η συμβολή και συνεργασία του/της συντρόφου σας και αυτό ψυχικά θα σας ενδυναμώσει.
Αδέσμευτοι
Ο κυβερνήτης των σχέσεων ο Δίας βρίσκεται στον 2ο ηλιακό οίκο γεγονός που δείχνει ότι όλο και πιο πολύ δημιουργείται η επιθυμία να έχετε και εσείς μια σχέση. Ωστόσο μεγάλο μέρος του μήνα σας απασχολούν οικογενειακά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αν και θα πληρούν τις προϋποθέσεις που επιθυμείτε θα θέλουν προσπάθεια για να μην τις πάρει ο αέρας. Ο Άρης στον Λέοντα καθ όλη τη διάρκεια του μήνα αποτελεί ένα ισχυρό σύμμαχο καθότι στις προσεγγίσεις και τις γνωριμίες σας θα δείχνετε ότι ξέρετε τι θέλετε, και αυτό θα αποτελεί ατού. Ωστόσο καλό είναι να αποφύγετε να αναμείξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά γιατί εν τέλει θα βγείτε ζημιωμένοι. Μεταξύ 9/9 και 29/9 που ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο της συντροφικότητας το Ζυγό και συζητήσεις, γνωριμίες, μετακινήσεις θα σας φέρουν πιο κοντά στο στόχο σας. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι γύρω στις 9/9, 14/9, 16/9, 18/9 και 20/9.

 

Καρκίνος
Δεσμευμένοι
Τι δυσκολίες που σας προκαλούν Κρόνος, Πλούτωνας και Ουρανός κουνώντας συθέμελα βασικούς τομείς της ζωής προσπαθεί να εξισορροπήσει ο Δίας στο δικό σας ζώδιο που σας δίνει την ευκαιρία για κάνετε μια νέα αρχή βάζοντας προτεραιότητα την οικογενειακή ζωή και τη συναισθηματική σας ηρεμία. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας καθώς θα κάνετε ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές που στόχο θα έχουν ,σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5/9, να σας εγκλιματίσουν σε έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης της ζωή σας. Και κάπου εδώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η σχέση σας με το ταίρι σας καθότι θα χρειαστεί είτε να συγκρουστείτε ή να υποταχθείτε σε νοοτροπίες που αν τώρα θα υιοθετήσετε δύσκολα θα μπορέσετε να αποτινάξετε στη συνέχεια. Κρίσιμες αποφάσεις σε μια κρίσιμη περίοδο της ζωής σας. Να θυμάστε δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν μπορείτε όμως να ακολουθήσετε μια νέα τροχιά για το «από δω και πέρα» σας. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 14/9, 19/9, 27/9 ενώ προσοχή απαιτείται γύρω στις 9/9, 16/9, 18/9 και 20/9.
Αδέσμευτοι
Με τον Κρόνο στον τομέα της αισθηματικής ζωής και τον Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων σίγουρα ο ρεαλισμός και η ισχυρή θέληση σας είναι απαραίτητα για να περάσετε τις συμπληγάδες του έρωτα χωρίς να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Η παρουσία του Δία στο δικό σας ζώδιο αποτελεί το δυνατό σας χαρτί που αν το παίξετε καλά θα καταφέρετε να κάνετε ένα δυνατό ξεκίνημα στη ζωή σας που θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να μπορείτε να βασιστείτε στον εαυτό σας χωρίς να ανησυχείτε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε τους άλλους. Αν το πετύχετε αυτό τότε η πόρτα του έρωτα θα είναι ανοιχτή χωρίς να κρύβει τον «κακό λύκο». Από τις 11/9 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Σκορπιό και θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε με σθένος ό, τι ζητάτε από τον έρωτα. Αν περάσετε το «εμπόδια» που θα σας παρουσιαστούν γύρω στις 18/9 και 28/9 τότε θα έχετε πολλές πιθανότητες να περάσετε στο επόμενο στάδιο. Προσοχή στην επιρροή που ασκεί επάνω σας το οικογενειακό σας περιβάλλον .

 

Λέων
Δεσμευμένοι
Ο έρωτας όπως δείχνει ο Δίας , ως κυβερνήτης του 5ου ηλιακού οίκου, αποτελεί το βάλσαμο της ψυχής σας. Είναι αυτός που σιωπηρά σας αναζωογονεί αποτελώντας την μπαταρία που σας τροφοδοτεί με πίστη ότι κάτι καλό θα φέρει η ζωή. Ο πλανήτης της δράσης ο Άρης όλο τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο δείχνοντας πως θα πάρετε πρωτοβουλίες για ταξίδια και θα δείξετε μεγάλο σθένος για να επιτύχετε κάτι που επιθυμείτε πολύ. Ο σύντροφος θα σας επηρεάζει τόσο σε ηθικές αποφάσεις όσο και ως προ της φιλοσοφία ζωή σας. Γύρω στα μέσα του μήνα ίσως προκύψει κάποια αντιπαράθεση ή ένταση μεταξύ σας που αν διαχειριστείτε με προσοχή το «εγώ» σας θα δείτε ότι «ουδέν εμπόδιον αμιγές καλού». Στις 19/9 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον 8ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι το σεξ πέρα από το καλύτερο αγχολυτικό θα αποδειχθεί και ευκαιρία για μια έναν όμορφο απόπλου. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 1/9, 7/9, 14/9 ενώ προσοχή χρειάζεται γύρω στις 16/9.
Αδέσμευτοι
Ανάμεσα στα οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά, νομικά ή ηθικά προβλήματα σας ο έρωτας ψάχνει να βρει θέση. Αν και θα θέλατε να τον εντάξετε στη ζωή σας περισσότερο αποτελεί για εσάς το νησί διαφυγής σας από όλα όσα σας σκοτίζουν και σας ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα σας. Μια σχέση χωρίς δεσμεύσεις, αόρατη από θεατές και ικανή να αποτελεί την όαση μέσα στο χάος ζητάτε και είναι πολύ πιθανόν να τη βρείτε. Η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο σας δίνει δύναμη, τόλμη να κάνετε νέα ξεκινήματα ενώ οι πλανήτες και η Νέα Σελήνη στον Παρθένο δείχνουν ότι μπορείτε να αποκτήσετε μια υποδειγματική, για τα δικά σας κριτήρια, συναισθηματική ζωή. Γύρω στα μέσα του μήνα η αντίθεση Ερμή – Ουρανού προοιωνίζει συζητήσεις ή ταξίδια που θα αναστατώσουν ή θα προκαλέσουν. Εν συνεχεία, η Πανσέληνος στις 19/9 πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας την ανάγκη να αναπτύξετε ένα ιδιαίτερο δεσμό τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

 

Παρθένος
Δεσμευμένοι
Για τους Παρθένους δύσκολα μπορούν τα πράγματα να είναι τέλεια αφού βλέπετε τις ατέλειες και τα ψεγάδια με τη «μια». Αυτό το μήνα ,αν και θα γκρινιάζετε για οικονομικά ζητήματα, δεν θα μπορείτε να μην υποδεχτείτε με χαρά ή έστω με συγκρατημένη αισιοδοξία μια νέα αρχή που θα ανταποκρίνεται στα προσωπικά «θέλω» και αιτήματα που έχετε από τη ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 προοιωνίζει ένα νέο ξεκίνημα που θα σας βοηθήσει να βάλετε πολλά πράγματα στη θέση τους και θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Η Αφροδίτη δείχνει ότι ο Σεπτέμβριος θα σας δώσει όμορφα δώρα, θα αναδείξει τα καλά της συντροφικότητας και θα σας προσφέρει ευκαιρίες για ταξίδια ενώ πολύ πιθανές είναι κάποιες ζήλιες και κατασκοπεύσεις. Η Πανσέληνος στο αντιδιαμετρικό ζώδιο των Ιχθύων στις 19/9 δείχνει ότι το ταίρι σας θα σας πει «αγάπα με, με όλα τα λάθη που έχω κάνει» ή «Κάθε μέρα είναι γεμάτη με αναρίθμητες αφορμές για λάθη, αφού δεν μπορείς να τα αποφύγεις… απήλαυσε τα.».
Αδέσμευτοι
Ο μήνας των γενεθλίων σας, για τους περισσότερους, ενέχει αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο που θα επηρεάσουν τη στάση σας απέναντι τόσο στον έρωτα όσο και στο θέμα της δέσμευσης. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 υποδεικνύει μια νέα αρχή που θα σας κάνει να νιώσετε πιο δυνατοί καθώς θα βρείτε τη «θέση» σας στη ζωή. Πράγμα που σημαίνει ότι η αίσθηση της χρησιμότητας, της προσφοράς και της παραγωγικότητας θα γεμίσει την καρδιά σας με αυτοπεποίθηση ικανή να στρέψει την προσοχή σας στα καλά που μπορεί να προσφέρει μια σχέση. Η παρουσία στο ζώδιο του Ζυγού τόσο της Αφροδίτης (έως τις 11/9) και του Ερμή (9-29/9) θα σας φέρουν πιο κοντά στις συναισθηματικές ανάγκες και θα τονίσουν την επιθυμία να γευτείτε τα δώρα μια σχέσης. Η Πανσέληνος στις 19/9 πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων εγείροντας σχετικά θέματα ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό από τις 11/9 και του Ερμή από τις 29/9 δείχνει ότι η καχυποψία θα είναι έντονη στις επαφές σας και για αυτό θα έχετε την τάση για πάση φύσεως «μυστική έρευνα».

 

Ζυγός
Δεσμευμένοι
Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο να τονίζει την ομορφιά και την έμφυτη χάρη σας. Από τις 9 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου ο πλανήτης της επικοινωνίας , ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στο Ζυγό και με μεγαλύτερη άνεση θα μπορείτε να εκφράσετε ιδέες και να κάνετε εξόδους ή ακόμα και ευχάριστα ταξίδια. Ωστόσο, η αναποφασιστικότητα και η νευρικότητα που θα εμφανίσετε αυτό το διάστημα ίσως είναι αιτία και για κάποιες έντονες συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, ιδιαίτερα γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου που σχηματίζεται η αντίθεση Ερμή – Ουρανού. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα δείχνει ότι ο/η σύντροφος σας θα αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνο σε κοινωνικές δραστηριότητες ή ενασχολήσεις που δεν σχετίζονται με εσάς. Επιπλέον, με την Αφροδίτη από τις 11 Σεπτεμβρίου στο Σκορπιό αν και θα υπάρχουν στιγμές αγάπης δεν θα σας ικανοποιούν πλήρως. Ίσως προκύψουν και κάποιες ζήλιες ή καταφύγετε σε πάση φύσεως τακτικές μυστικής παρακολούθησης. Οι πιο όμορφες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 11/9, 14/9, 19/9, 21/9 και 27/9.
Αδέσμευτοι
Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει ανανεωμένους. Νιώθετε όμορφοι, ελκυστικοί και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να φλερτάρετε, να συγχρωτιστείτε με τους άλλους και να ερωτευτείτε. Η παρουσία του Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι ίσως ο έρωτας προκύψει σε ένα φιλικό περιβάλλον, στους κόλπους μιας ομάδας ή κοινότητας και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο στις 9/9 ενισχύει την επικοινωνιακή σας δεινότητα και ευνοεί γνωριμίες, επαφές και προσεγγίσεις. Ωστόσο γύρω στις 16/9 που πραγματοποιείται η αντίθεση Ερμή – Ουρανού στον άξονα 1ου – 7ου ίσως υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Από τις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και θα υπάρχει μια ισχυρή επιθυμία να αισθανθείτε την ένταση και το πάθος του έρωτα. Ιδιαίτερα γύρω στις 18/9 αποφύγετε να ενδώσετε σε πισωγυρίσματα ή προξενιά από το οικογενειακό περιβάλλον γιατί θα απογοητευτείτε. Οι καλύτερες μέρες του μήνα για γνωριμίες και δημιουργία σχέσεων είναι γύρω στις 11/9, 14/9, 19/9, 21/9, 27/9.

 

Σκορπιός
Δεσμευμένοι
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα κινείται στους ρυθμούς του Αυγούστου. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σχέση σας θα σας προσφέρει την ηρεμία και την αγάπη που αναζητείτε. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως αντί για πηγή ευτυχίας να αποτελεί αιτία για ανησυχία και φοβίες που με την είσοδο της Αφροδίτης στις 11/9 στο δικό σας ζώδιο θα έχετε την τάση να ερευνήσετε. Χρειάζεται βέβαια προσοχή προκειμένου να μην παραδοθείτε σε εμμονές και ζήλιες. Αντίθετα και με τη συμβολή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να θέσετε όρια όπου πιστεύετε ότι χρειάζεται. Πράγμα που ίσως αποδειχθεί πρόκληση δεδομένου ότι η παρουσία του Ερμή μεταξύ 9/9 και 29/9 στο Ζυγό δείχνει μυστικές επαφές και σκέψεις που δεν μοιράζεστε αντίθετα κρύβετε. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 14/9, 16/9 και 20/9 ημερομηνίες που κάποιες ειδήσεις ή μηνύματα ίσως ταράξουν την ηρεμία σας ή φέρουν στο φως δεδομένα που απαιτούν κάποιου είδους συμβιβασμό ή ανάγκη να αφουγκραστείτε τις πραγματικές επιθυμίες σας.
Αδέσμευτοι
Η Αφροδίτη τις πρώτες δέκα μέρες του Σεπτέμβρη βρίσκεται στο ζώδιο της συντροφικότητας τονίζοντας την επιθυμία να αφεθείτε σε έναν έρωτα που θα σας ξεκουράσει, θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να ονειρεύεστε. Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται απαραίτητα σχέση αντίθετα υπάρχει η τάση να αναζητήσετε έναν έρωτα χωρίς δεσμεύσεις. Η παρουσία του Ερμή έως τις 9/9 στην Παρθένο δείχνει ότι στα πλαίσια μιας φιλίας ίσως μοιραστείτε και κάποιες στιγμές πάθους που δεν θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα αλλά προσωρινό. Στις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο τονίζοντας τόσο το σεξαπίλ σας όσο και τη γοητεία που ασκείτε στους άλλους. Το μυστήριο γύρω από την ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο έντονο και σε συνδυασμό με την παρουσία του Ερμή, που σχετίζεται με την σεξουαλική σφαίρα της ζωή σας στον Ζυγό, μεταξύ 9 και 29 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει και μεγάλη ασάφεια. Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε σχέση με πρόσωπα δεσμευμένα ή που για κάποιο λόγο είναι κρυφή προσέχετε τις ημερομηνίες γύρω στις 14/9, 16/9 και 20/9.

 

Τοξότης
Δεσμευμένοι
Ο Σεπτέμβριος είναι πέρα από ένας μήνας γεμάτος όσον αφορά επαγγελματικά θέματα και πλούσιος όσον αφορά νέες εμπειρίες που θα ζήσετε μαζί το ταίρι σας. Η μεταξύ σας επικοινωνία θα είναι θερμή και θα σας δίνει ώθηση για να επεκταθείτε και να προοδεύσετε. Από τις 9/9 έως τις 29/9 ο Ερμής που κυβερνά τον τομέα των σχέσεων θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης. Παράλληλα, θα υπάρξουν προβληματισμοί και εντάσεις που όμως θα ξεπεραστούν καθότι θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν παρά αυτά που σας χωρίζουν. Από τις 11 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό ίσως η καθημερινότητα σας διαφοροποιηθεί δίνοντας έμφαση σε δραστηριότητες που απαιτούν ζήλο ή που θα χρειαστεί να επωμιστείτε αποκλειστικά εσείς προκειμένου ο/η σύντροφο σας να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι γύρω στις 9/9, 14/9, 16/9 και 20/9.
Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5 Σεπτεμβρίου να προοιωνίζει μια νέα αρχή σε επαγγελματικά θέματα η οποία θα απαιτεί από εσάς να γίνετε πιο σχολαστικοί και παραγωγικοί. Ωστόσο, ως ζώδιο της φωτιάς δεν έχετε την τάση να επικεντρώνεστε αποκλειστικά στην πρακτική πλευρά της ζωής και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα αναζητήσετε την περιπέτεια στον έρωτα. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα καθ όλη τη διάρκεια του μήνα τονίζει την ανάγκη για έρωτα και είναι πολύ πιθανόν σε ένα χώρο άθλησης, μάθησης ή που σχετίζεται με το εξωτερικό να σας χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα. Μεταξύ 9/9 και 29/9 ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό και ευνοούνται στόχοι που σχετίζονται με τη δημιουργία μια σχέσης ή ερωτικής ένωσης. Αν και ο μήνας φιλοξένει πολύ καλές όψεις για την ερωτική σας ζωή όπως 11/9, 14/9, 17/9, 27/9 υπάρχουν και κάποιες που πρέπει να αποφύγετε επιπολαιότητες και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 14/9, 16/9 και 20/9.

 

Αιγόκερως
Δεσμευμένοι
Ένας ιδιαίτερα ερωτικός και με βαθιές συγκινήσεις προβλέπεται ο Σεπτέμβριος κατά τη διάρκεια του οποίου η ηδονή θα εναλλάσσεται με τη χαρά. Με τον Άρη όλο το μήνα στον οίκο που σχετίζεται με τη λίμπιντο και τη σεξουαλική δραστηριότητα η ερωτική επιθυμία θα ακουμπήσει κόκκινο ενώ η ευχαρίστηση αναμένεται μεγαλειώδης. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 στο επίσης γήινο ζώδιο της Παρθένου προεικονίζει μια νέα αρχή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιφέρετε βελτίωση στη ζωή σας αλλά και την επικοινωνία σας με το άλλο σας μισό. Ευνοούνται ταξίδια που θα συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου και επαφές με πρόσωπα από το περιβάλλον του/της συντρόφου σας. Από τις 11/9 η Αφροδίτη που εκπροσωπεί την αισθηματική ζωή θα βρίσκεται στο Σκορπιό δείχνοντας μια βαθιά επιθυμία να ζήσετε στιγμές πάθους με το έτερο ήμισυ και συνάμα να βάλετε ένα τέλος σε φιλίες που επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση με το ταίρι σας. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι 9/9, 18/9 και 20/9 ενώ οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 11/9, 14/9 και 27/9.
Αδέσμευτοι
Με βοηθό το Δία στον οίκο των σχέσεων έχετε εύνοια σε αισθηματικά θέματα μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 στην Παρθένο, ένα ζώδιο που σας «πηγαίνει» καθότι είναι πρακτικό είναι μια καλή αστρολογική συγκυρία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα έχοντας το βλέμμα στην χαρά και τα πόδια στη γη. Η παρουσία του Άρη του στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα δείχνει έναν Σεπτέμβριο που η ερωτική δραστηριότητα θα είναι έντονη και η οποία θα σας προσφέρει την επιβεβαίωση που ζητάτε. Από τις 11/9 η θεά του έρωτα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του πάθους και της ισχυρής θέλησης, τον Σκορπιό. Η αισθηματική ζωή θα μεταμορφωθεί καθότι θα φανείτε πιο μαχητικοί όσον αφορά τις ερωτικές σας προσδοκίες ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο μια φιλία να πάρει ερωτική μορφή. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 11/9, 14/9 και 27/9 ενώ αποφύγετε κινήσεις που δεν υπαγορεύει η λογική γύρω στις 9/9, 18/9 και 20/9.

 

Υδροχόος
Δεσμευμένοι
Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα στον 8ο οίκο, που σκιαγραφεί τη λίμπιντο. προοιωνίζοντας έναν νέο τρόπο προσέγγισης του ερωτικού παιχνιδιού. Η παράλληλη παρουσία του Ήλιου (έως τις 22/9) και του Ερμή (έως τις 9/9) δείχνει ότι θα αφιερώσετε πολύ χρόνο αναλύοντας δεδομένα και βάζοντας τα δάκτυλα υπό των τύπων των ήλων λόγω αισθημάτων ζήλιας και καχυποψίας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον αέρινο Ζυγό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το πιο θετικό για ερωτικές προσεγγίσεις. Μεταξύ 9/9 και 29/9 ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στο Ζυγό . Η επιρροή του θα είναι αντιφατική και αυτό γιατί σαν θέση ευνοεί την καλή επικοινωνία με το ταίρι σας όμως οι όψεις που σχηματίζει κατά τη διάρκεια του μήνα είναι δύσκολες που σημαίνει ότι μέσα από αντιπαραθέσεις και προβλήματα θα χρειαστεί να βρείτε τη χρυσή τομή. Τέλος, η παρουσία του Άρη στον Λέοντα δείχνει την ανάγκη για νέα ξεκινήματα που όμως δεν θα πρέπει να γίνουν με κινήσεις εντυπωσιασμού γιατί θα συναντήσουν εμπόδια από το ταίρι σας.
Αδέσμευτοι
Ο Σεπτέμβριος φέρνει αισθηματικές χαρές και απρόσμενα γεγονότα που α μη τι άλλο θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα δείχνει ότι θα πάρετε πρωτοβουλίες για προσεγγίσεις, γνωριμίες και ερωτοτροπίες πότε με αυτοπεποίθηση και πότε με βιασύνη. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 στην Παρθένο προοιωνίζει την έναρξη ενός κύκλου στην ερωτική ζωή χωρίς να αποκλείεται η δημιουργία μιας μυστικής σχέσης. Το πρώτο δεκαήμερο που η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα θα είναι στο ζώδιο της αρμονίας και της ισορροπία, το Ζυγό, θα είναι και η περίοδος με τις περισσότερες χαρούμενες στιγμές. Μεταξύ 9 και 29/9 ο Ερμής, που κυβερνά την αισθηματική ζωή, θα βρίσκεται στο Ζυγό ευνοώντας επαφές, εξόδους και ταξίδια με άρωμα έρωτα. Ταυτόχρονα όμως προοιωνίζει και έντονες διαμάχες, αιφνίδιες ανατροπές και επιπολαιότητες. Σε γενικές γραμμές, θα περάσετε καλά στα αισθηματικά με πολλές όμως αλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Οι μέρες που απαιτούν την μεγαλύτερη προσοχή είναι 9/9, 14/9, 16/9, 20/9.

 

Ιχθύες
Δεσμευμένοι
Τον Σεπτέμβριο ο έρωτας είναι σε πρώτο πλάνο και ερωτικές προσδοκίες έχουν όλες τις προϋποθέσεις να εκπληρωθούν. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 στον 7ο ηλιακό οίκο προοιωνίζει ένα νέο ξεκίνημα μέσα στη σχέση ενώ η παρουσία του Ήλιου (έως τις 22/9) στην Παρθένο δείχνει μια περίοδο που ο/η σύντροφος σας θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Η σεξουαλική ζωή θα είναι όμορφη και αρμονική έως τις 11/9 μου η Αφροδίτη θα είναι στο Ζυγό ενώ εν συνεχεία με την παρουσία της στο ζώδιο του πάθους το Σκορπιού θα γίνει πιο έντονη και συναισθηματική. Ωστόσο, θα υπάρχουν και κάποια προβλήματα επικοινωνίας ενώ μυστικά και μηνύματα μπορούν να διεγείρουν έντονες διαμάχες. Οι επίμαχες ημερομηνίες που χρειάζεται να προσέχετε είναι 14/9, 16/9 και 20/9. Οι τελευταίες μέρες του μήνα χρωματίζονται από το ευμενές τρίγωνο Αφροδίτης – Δία που πραγματοποιείται στις 27 Σεπτεμβρίου και το οποίο είναι ιδανικό για γάμο, αρραβώνα, εορτασμό ευχάριστων γεγονότων και ρομαντικές στιγμές.
Αδέσμευτοι
Ο έρωτας ξαναμπαίνει στη ζωή σας και αυτή τη φορά όχι σε επίπεδο ιδεατό αλλά πραγματικό. Η Νέα Σελήνη στις 5 Σεπτεμβρίου στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου είναι μια πολύ καλή αστρολογική ένδειξή για την έναρξη μια νέας σχέσης. Παράλληλα, η παρουσία του Ηλίου στον 7ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις ενισχύει ότι όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη σε ζητήματα έρωτα και συντροφικότητας. Η πορεία της Αφροδίτης σε όλη τη διάρκεια του μήνα ευνοεί την αισθηματική ζωή. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο μισό θα υπάρχει μυστικότητα και μυστήριο που θα αυξάνει την ερωτική επιθυμία και εν συνεχεία θα ξεδιπλώσετε ένα ερωτικό ταμπεραμέντο που θα σας ανανεώσει. Γενικότερα θα έχετε την τάση να κάνετε νέα σχέδια και να μάχεστε για κάτι καλύτερο στον αισθηματικό τομέα. Μεγάλη προσοχή απαιτείται στο πως θα χειριστείτε τη γνώμη της οικογένειας σας και κατά πόσο αυτή μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές σας. Ο μήνας κλείνει με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 27/9 να «γλυκαίνει» το κλίμα που επικρατεί στα αισθηματικά σας και να υπόσχεται ευχάριστα γεγονότα.

astrology

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.