Τα ψηφιακά δεδομένα ξεπέρασαν το 1 petabyte

Κίνηση ρεκόρ στο δίκτυο της Cosmote

Κίνηση – ρεκόρ κατέγραψαν τα κινητά δίκτυα της COSMOTE τον Αύγουστο του 2013, καθώς μέσω αυτών διακινήθηκαν ψηφιακά δεδομένα, που ξεπέρασαν το 1 petabyte, δηλαδή τα 1.000 terabyte ή αλλιώς το 1  εκατ. gigabyte.

Όπως αναφέρει η εταιρία, η κίνηση data αυξήθηκε κατά 40% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012, ενώ σε τουριστικές περιοχές, η άνοδος κυμαίνεται μεταξύ 50 – 100%, σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά.

«Στη Χαλκιδική, για παράδειγμα, η κίνηση data φέτος τον Αύγουστο ενισχύθηκε κατά 83% σε σχέση με το 2012 και κατά σχεδόν 340%σε σχέση με τους προηγούμενουςμήνες του 2013. Αντίστοιχα, στις Κυκλάδες η χρήση υπηρεσιών internet και δεδομένων στο δίκτυο της COSMOTE έφθασε το 56% σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο και ξεπέρασε το 270% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες της χρονιάς» αναφέρει.

Η COSMOTE υπενθυμίζει ότι έως τις 31 Αυγούστου προσφέρει δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές της. Επίσης, υπογραμμίζει ότι σημειώνεται αύξηση στο δίκτυο 4G και ειδικά τον Αύγουστο τριπλασιάστηκε σε σχέση με τον Ιούλιο.

Χεκίμογλου Αχιλλέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.