Αλλαγές σε Alpha και ΣΚΑΪ – Τι προβληματίζει το Star

Τι ετοιμάζουν τα κανάλια για τις ειδήσειςΔεν είναι η ψυχαγωγία ο τομέας που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τη νέα σεζόν. Η μεγάλη μάχη θα γίνει στα δελτία ειδήσεων, τα οποία πλέον θα αναμετρηθούν με άλλους όρους. Και παρόλο που στο Mega και στον ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, στο Star, τον Alpha και το ΣΚΑΪ υπάρχουν σημαντικές ανακατατάξεις.

Στο κανάλι της Κηφισιάς αυτές τις ώρες γυρίζεται το νέο τρέηλερ για το δελτίο με πρωταγωνιστές τους Νίκο Χατζηνικολάου και Μάρα Ζαχαρέα, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει σύσκεψη με δύο βασικά θέματα: την ώρα έναρξης του δελτίου και την διατήρηση των ποσοστών τηλεθέασης στο νεανικό κοινό.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο υπάρχει μία σκέψη να μετατεθεί νωρίτερα η ώρα έναρξης και συγκεκριμένα στις 19.00 με ανταγωνιστές το δελτίο του Alpha και τις καθημερινές σειρές του Mega και του ΑΝΤ1. Αυτό που θα εξεταστεί είναι το ποιος είναι πιο εύκολος αντίπαλος.

Από τη άλλη, στη διάρκεια του καλοκαιριού εξετάστηκε σοβαρά το αν πρέπει να “θυισατεί” το κομμάτι του lifestyle το οποίο δίνει νούμερα στο σταθμό. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει τουλάχιστον ένα εικοσάλεπτο ή ημίωρο στο οποίο θα προβάλλονται θέματα πιο εναλλακτικά δίχως τη συμμετοχή των δημοσιογράφων που θα αναλάβουν τον πολιτικό σχολιασμό.

Στον Alpha είναι σαφές ότι η στροφή στην ενημέρωση αποτελεί ζητούμενο και εξετάζεται πως θα ενισχυθεί το δελτίο, ενώ προετοιμάζεται και η εκπομπή της άρτι αφιχθείσας Σοφίας Παπαϊωάννου η οποία θα έχει χαρακτήρα έρευνας.

Τέλος, στον ΣΚΑΪ θα ενταχθούν νέα πρόσωπα στο δελτίο το οποίο θα παρουσιάζει η Σία Κοσιώνη. Μέχρι στιγμής έχει ζητηθεί να ενισχυθεί το σχόλιο σε όλους τους τομείς ενώ ο νέος διευθυντής, Σταμάτης Μαλέλλης αν και διαβεβαιώνει πως δεν θα αλλάξει η φυσιογνωμία του περιεχομένου προσπαθεί να το ανανεώσει και να εντάξει στοιχεία πιο “ελκυστικά” στο ευρύ κοινό.

Γραμμέλη Αφροδίτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.