Ο Χίτλερ έπαιρνε κοκτέιλ 80 χαπιών καθημερινά, έπασχε από μανιοκατάθλιψη και είχε παραμορφωμένα γεννητικά όργανα.

Αυτά αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ένα νέο ντοκιμαντέρ του National Geographic που βασίζεται σε στοιχεία και επιστολές που ήρθαν πρόσφατα στο φως, του προσωπικού παθολόγου του Theodor Morell. Η ταινία με τίτλο «Nazi underworld» υποστηρίζει πως ο Ναζί δικτάτορας που επέφερε την παγκόσμια καταστροφή έπασχε από μανιοκατάθλιψη, είχε παραμορφωμένα γεννητικά όργανα, ενώ υπέφερε και από Πάρκινσον.

Προκειμένου να καταπολεμήσει όλα αυτά τα προβλήματα, έπαιρνε καθημερινά περισσότερα από 80 φάρμακα, τα οποία του τα χορηγούσε ο παθολόγος του με τον οποίον και είχε μια αρρωστημένη εξάρτηση.

Το ντοκιμαντέρ αναφέρει ότι η ανάλυση του «κοκτέιλ» που έδινε ο Morell στον Χίτλερ αποδεικνύει πως ο παρανοϊκός Ναζί ηγέτης έπασχε και από ηπατίτιδα. Παράλληλα οι εκθέσεις αναφέρουν πως ο Χίτλερ έκανε συχνή χρήση κοκαΐνης, ενώ χρησιμοποιούσε ακόμα και οφθαλμικές σταγόνες με το ναρκωτικό.

Οι εκθέσεις που επικαλείται το National Geographic, και βασίζονται στην έρευνα που διέταξε ο αμερικανικός στρατός μετά το τέλος του πολέμου από τις αναφορές των έξι γιατρών του Χίτλερ, υποστηρίζουν πως ο Morell έκανε ενέσεις τεστοστερόνης στον Χίτλερ ειδικά πριν τα ραντεβού του με την Εύα Μπράουν καθώς δεν είχε λίμπιντο.

Από τα ίδια έγγραφα, προκύπτει πως ο Χίτλερ έπασχε από αρρωστοφοβία, ενώ είχε γίνει και χορτοφάγος λόγω των στομαχικών του προβλημάτων. Όπως σχολιάζει στο ντοκιμαντέρ ο καθηγητής ψυχιατρικής Nassir Ghaemi, η κατάχρηση που έκανε ο Χίτλερ στα φάρμακα επιδείνωνε την διπολική διαταραχή που είχε, κάνοντας τον εγωμανή και σαδιστή.

dailymail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.