Πρώτη συγκέντρωση με όρεξη και φιλοδοξίες για ΠΑΟΚΤο παρών στην πρώτη συνάντηση έδωσαν κανονικά οι παλιοί αθλητές του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης , Χρήστος Στεφανίδης αλλά και τα νέα αποκτήματα Κάσσανδρος Στίγγας, Αινείας Τζελάτης, Νίκος Παλέντζας, Στέλιος Πιπέργιας, Σίμο Ντάμποβιτς, Στέλιος Νικηφορίδης και Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Τους παλιούς και τους νέους παίκτες καλωσόρισε στην ομάδα ο γενικός αρχηγός του τμήματος κ.Ηλίας Εμμανουηλίδης ενώ πρώτος από όλους βρέθηκε στο “PAOK Sports Arena” o προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης. Με την ευχή για μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες ξεκίνησε η προετοιμασία με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων από τη πρώτη συνάντηση απουσίαζε ο πρόεδρος του ΤΑΠ κ.Γιώργος Ανδρέου με τη γνωριμία μεταξύ της διοίκησης και των παικτών αλλά και την οριοθέτηση των στόχων να προγραμματίζεται για την προσεχή Τετάρτη.

Απών από την πρώτη γνωριμία ήταν ο Αλεξάντερ Μίλκοφ ο οποίος έφθασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας και το απόγευμα βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να κάνει την πρώτη του προπόνηση, ενώ αργότερα θα ενσωματωθεί στην ομάδα ο έτερος ακραίος Γιέρνι Ποτότσνικ ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

volleynews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.