Η απάντηση Σταυρίδη
Την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη, ζήτησε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» αναφέρεται πως ο κ. Σταυρίδης ταξίδεψε με το ιδιωτικό αεροσκάφος κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι μέτοχος στην εταιρεία που αγόρασε το 33% του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Σταυρίδης παραδέχθηκε ότι ταξίδεψε με το αεροσκάφος του επιχειρηματία, ο οποίος, όπως λέει ο πρώην, πλέον, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, πήγαινε στη Γαλλία και προσφέρθηκε να τον πάρει μαζί του για να τον διευκολύνει.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννης Εμίρης δήλωσε στο Reuters ότι το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων δεν θα επηρεαστεί από την παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη. «Δεν θα υπάρξει απολύτως καμία καθυστέρηση στο πρόγραμμα» διεβεβαίωσε.

Αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών είπε στο Reuters ότι η συμφωνία για τον ΟΠΑΠ δεν επηρεάζεται από την παραίτηση του κ. Σταυρίδη, καθώς ήταν για θέμα «ηθικής τάξεως».

Η απάντηση Σταυρίδη

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφου από τον δικτυακό τόπο Κoolnews.gr ο κύριος Σταυρίδης ανέφερε τα ακόλουθα:

«Την περασμένη Δευτέρα πήγα στην Κεφαλονιά με το leat Jet του κ. Μελισσανίδη. Αυτό στην Ελλάδα της υποκρισίας θεωρείται μέγα ατόπημα. Είμαι επιχειρηματίας και γνωρίζω αρκετό κόσμο από αυτό τον κύκλο. Ο κ. Μελισσανίδης πηγαίνοντας στη Γαλλία προσεφέρθη να με αφήσει με το αεροσκάφος του στην Κεφαλονιά. Έχω ήδη υποβάλλει την παραίτηση μου. Εύχομαι καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο της κυβέρνησης.

-Αισθάνεστε πικρία;

-Πικρία. Αστειεύεστε; Καμία. Η ζωη συνεχίζεται. Εγώ δεν είμαι κανένας ανεπάγγελτος. Επειδή η κυβέρνηση ζήτησε την παραίτηση μου δεν θα παρακαλά στο έργο της για να καταστραφώ κι εγώ ως Έλληνας πολίτης».

antinews, koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.